Druga epizoda ''Tvoje lice zvuči poznato'' donijela je novih osam sjajnih transformacija i zabavnih nastupa!

Pobjedu je ovaj put odnio Amel Ćurić transformiran u Josipu Lisac. ''Zadovoljna sam što nisi otišao u pretjerivanje'', rekla je Nives nakon nastupa, a s njom se složio i Lozar: ''Baš si ga zakucao u drugom dijelu, svidjela mi se ta neka decentnost''.

 

Kedžo je također bio oduševljen: ''Naježio sam se tri, četiri puta. Svaka ti čast. Odličan nastup.'' Petreković se složio s kolegama: ''Fenomenalno, vokalno jako slično s Josipom. Josipalistično''.

''Povodom pobjede Amela Ćurića u drugoj epizodi pete sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Nova TV će 10 000 kuna donirati Udruzi osoba s invaliditetom Split.

Paola Bekić Valić ovoga puta nije se trebala transformirati u suprotan spol, ali je imala jako zahtjevnu ulogu – utjeloviti Tinu Turner s pjesmom ''Golden Eye''. ''Ja ću svoju periku koju sam imao staviti o klin i reći zbogom Tini Turner. Sjajan glas! Bila si divna!'' poručio joj je Mario prisjetivši se svoje transformacije u istoimenu divu.

''Balansirala si između onoga too much Tine, malo ne, ali ustvari je to dobro jer ćemo to pripisati tvojoj interpretaciji Tine. Imala si taj gard, izgledaš fantastično i to je to, ja sam zadovoljan!' komentirao je Saša.

Damir Poljičak nastupio je s dječakom Davidom Bojčićem, a dva Elvisa na bini nisu nikoga ostavili ravnodušnim. ''Svega je bilo što je trebalo biti'', komentirao je Lozar.

''Sve pohvale dvojcu. Treba istaknuti koliko ste sinkronizirani bili.'', izjavio je Mario. ''Skroz smo se zabavili i bilo nam je super'', rekao je David, a tu su pozitivnu energiju prenijeli i na žiri i publiku. 

Pobjednica prve emisije Maja Bajamić, ovaj put, kao Panjabi MC izvela je zahtjevnu pjesmu ''Mundian to bach ke'', a da joj je i ova transformacija ''legla'' složio se i žiri.

''Imala si tešku zadaću nakon Arethe Franklin i pobjede, opet 'uletit'! Izgled, stav, laga, baš muško!'', komentirao je Lozar. Kedži se također svidio nastup, a Nives je rekla: ''Ti si toliko visoko postavila ljestvicu da ja više ne znam što bi ti rekla. Super si, čudo!''

Ana Vilenica je podigla atmosferu u studiju showa kao Kelis, izvedbom pjesme ''Trick me''. ''Izgledaš fantastično, maska, predivno i vokalno si dobra. Drago mi je da nemaš više straha'', komentirala je Nives.

''Ja sam se nekoliko puta zaljubio u tvoj izgled, u tvoju pojavu. Baš si lijepa i lijepo si pjevala. Glumački si fantastično odradila. Nastavi tako dalje'', rekao je bio Mario. Kedži je bio osupnut Anom: ''Bila si taman dovoljno smirena''. Saša je rekao da primjećuje da Ana nije još na sto posto, ali da je ovaj nastup bio njena osobna pobjeda.

Davor Dretar Drele odjenuo je prvi putu u showu haljinu i transformiran u Nedu Ukraden izveo pjesmu ''Vilijamovka''. ''Dernek se dogodio. Bilo ja jako zabavno, mi smo i zaplesali. Nastup je bio genijalan'', rekao je Kedžo.

''Mislim da bi Neda bila zadovoljna. Stoički si to odradio. Osjetila sam tu tvoju želju'', rekla je Nives. Saša je poželio ponovno vidjeti jedan koreografski element, a Mario je komentirao: ''Sukladno s pripremama, nastup je bio fenomenalan. Nakon ovoga ništa neće biti isto''.

Matko Knešaurek nastupio je kao legendarni Freddie Mercury. Prema mišljenju člana žirija Petrekovića, u usporedbi s prvom epizodom, Matko je ovaj put ''odletio'', odnosno napravio veliki pomak naprijed.

Saša je komentirao: ''Puno si slobodniji. Bio si u stavu, bio si Freddie.'' Kedžo je rekao: ''Volio bih da si i u glasu imao to njegovo šepirenje kao što si ga imao u pokretu''.

Latino zvuk u show ove nedjelje je dovela Katarina Baban nastupivši kao Ricky Martin s pjesmom 'Cup Of Life'. Kedžo je bio jako zadovoljan njezinim nastupom: ''Ti si skinula sve. Sve što je trebalo, ti si zadovoljila, energiju, čak i one pokrete od samog početka. Svaka ti čast!“

Nives joj je poručila da je bila jako energična i kako si je već vizualizirala scenu u kojoj je ona na stadionu i pjeva svoju poznatu pjesmu. 'Katarina je zabila!“ zaključila je Nives i dodala: 'Vidjeli smo da ti dobro leže ti latino ritmovi, imaš totalno taj move, sve mi je bilo fantastično! Olakšavajuća okolnost je što Ricky pjeva kao dečko koji još nije mutirao.“

Saša je najprije pohvalio sve maske kandidata te Katarini poručio da mu je bolja bila u pokretima, nego u glasu. „Imala si taj pokret, on je mlađi oblik latino Miše Kovača kada izađe van! Vidjelo se da si ''nadglumica'', ušla si u ulogu!'

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju