Posljednji polufinalni dvoboj iznjedrio je drugu superfinalisticu, Josipu, koja će se za glavnu nagradu od pola milijuna kuna boriti s Goranom. U polufinalnom dvoboju pobijedila je Tomislava u dvoboju snage, pila na podu.

Iako je bio uvjeren da će pobijediti Josipu, Tomislavu nije išlo od ruke. „Čestitam na pobjedi, bila si bolja, bila si brža!“ poručio joj je, a potom s velikom tugom i razočaranjem pognuo glavu.

Shvativši da je prerezala sva tri dijela prije svog suparnika Tomislava, Josipa nije mogla sakriti uzbuđenje pa je iskoristila priliku da se obrati svojim najdražim farmerima.



Evo ovako ljudi moji, želim sad da svi znate. Drago mi je što smo bili tu, što smo se gledali oči u oči i pošteno sam zaradila svoju pobjedu. Hvala Tomo! Senade, prijatelju moj, uvijek sam žalila što nisam bila s tobom u zajednici od početka. Ti si stup, poput mog oca, hvala ti za sve ova posljednja tri dana! Gordane, za mene ćeš uvijek imati posebno mjesto, nasmijavao si me kad mi je bilo najgore, hvala ti.“ poručila im je Josipa i posljednjem se obratila Goranu: „I na kraju, moj finalista, sutra ću te oderati!“

Dok je na Staroj farmi nakon dvoboja zavladala melankolija, na Novoj farmi se slavilo. „Nisam svjesna još ničega, svakakve emocije su mi u glavi, vjerojatno kad odspavam ovu noć. Presretna sam prvenstveno jer sam njega dobila, sve drugo nije mi bitno.“ kazala je Josipa i poručila Katici kako će sutra gledati pravu borbu između nje i Gorana. „Sutra se borimo do krvi!“

Tomislavov scenarij, kojega je često spominjao, nije se odigrao onako kako ga je zamislio. „Mali kiks odveo me da sam izgubio.“ komentirao je Tomislav objasnivši kako mu je tijekom piljenja pila jedanput zapela.



No, unatoč porazu, podrška zaručnice Barbare nije izostala. „Ti si moj pobjednik bez obzira na sve!“ pokušala ga je Barbara utješiti. „Mislim da je Tomislav jako dobro podnio poraz. Vidi se ta mala razočaranost krajnjim ishodom, ali mislim da se jako dobro drži i ja sam ponosna na njega.“ zaključila je.



Bit će zanimljivo vidjeti finalni dvoboj Josipe i Gorana, a tko će s Farme izaći kao pobjednik, doznajte u velikom finalu od 21.20 sati na Novoj TV! U slučaju da finale propustite, pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju