Jasmina o Josipi: „Bezobrazna je, naprasita, prijeti se preko ograde.“

Čini se kako Josipi nije svanuo jedan od boljih dana na farmi. Najprije se sukobila s Tomislavom, da bi potpunu kontrolu izgubila u svađi s Jasminom. Dok je još pila svoju jutarnju kavu, Tomislav ju je upitao gdje je ostavila praktikum, na što mu je ona odgovorila da ga nije ona nigdje ostavila, a Tomislavovo inzistiranje da mu vrati praktikum, Josipu je dovelo do ruba živaca. „Sad ćeš ti mene slušati kad ti budem govorila, je li ti jasno? Smrade jedan! Uzmi uputnicu i idi kod doktora!", poručila mu je Josipa, a Tomislav je jedva dočekao otrčati do ograde i prepričati sve Kristijanu. Svom novom prijatelju, Tomislav je otkrio plan kako će još dodatno naživcirati Josipu koristeći pritom Barbaru. „Barbara je naivna. Reći ću nešto jer znam da će ona prenijeti njoj i onda će Josipa napraviti bum. A i malo da Barbaru piknem! Josipa je sad u stanju mene gađati nečim“, kazao je Kristijanu koji mu je poručio: „Pa neka te pogodi i ide van. Nemoj se obazirati.“


Nakon svađe s Tomislavom, Josipa se obratila zajednici kazavši im kako joj je protekla dva mjeseca s njima bilo prekrasno, no kako više nema snage. „Vama svaka čast, ali ja ne želim više gubiti vrijeme zbog jednog pojedinca. On će mene birati i ja ću pustit“, rekla im je Josipa, a Goran je s nepovjerenjem dodao: „I onda je on dobio što je htio!“


Drugi okršaj Josipa je imala s Jasminom. Naime, Mario je odveo farmere na ničiju zemlju gdje su svi zajedno vježbali. Nakon što je trening završio, Jasmina se zezala sa svojom zajednicom koristeći njihove interne fore, da bi odjedanput Josipa došla do nje i verbalno je napala. „Ona je mene izvrijeđa, ja sam ostala sjediti i poslala sam joj par pusa. Pokušala me šakom udariti po glavi, na to joj je Gordan blokirao“, objasnila je Jasmina i dodala kako je ponosna na sebe što se nije dignula i usprotivila joj se. Za razliku od Jasmine koju je iznenadio Josipin nasrtaj na nju, Josipa pak smatra kako su obje krive za svađu. „Današnja svađa je bila uzrokovana i s jedne i s druge strane jer kupi se kupi i eto, rekli smo si neke stvari koje smo si htjeli reći. Ako želi rat., rat će i dobiti“, najavila je.


Zelena zajednica stala je uz Jasminu, a Darko je komentirao: „Totalno te izazvala, ona bi sad trebala dobiti žuti karton!“ Kristijan je zaključio kako Josipa 'puca', a Daniela se složila s njim: „Pa puca, sad će ona samo pogreške raditi.“


Jasmina je uvjerena kako Josipa na nju 'grize' otkad je osvojila imunitet. „Ja ne znam, otkad sam ja dobila narukvicu, ta žena se izobličila! Prvo bezobrazna je, naprasita, fizički bi se obračunavala sa mnom, prijeti se preko ograde. Ako me se želi riješiti, ima dvoboj!“ kazala je, a Josipa je uvjerena da dok god komentira njezino ponašanje, da će Jasmina dobivati podršku gledatelja. „Zašto da joj onda pružim još jedan užitak?“ zapitala se.


Nešto kasnije Marija je zanimalo što se to točno događa između ove dvije farmerice, pa mu je Jasmina objasnila da pretpostavlja kako je Josipi Goran dao do znanja da Jasmina ima već žuti karton, pa ukoliko potakne svađu s njom, s još jednim žutim kartonom izaći će iz showa.


Nju je povrijedilo to što sam ja rekla da stalno govori kao moji roditelji, ja sam iz časne obitelji, a tu si došla i časno se legneš u krevet s Goranom svaku večer“, objasnila je Jasmina i zaključila: „Mislim ako joj ja smetam, ok, zašto onda nije rekla ja ću biti sluga i idemo u dvoboj, ali ne, ona je poturila Barbaru!“


Nakon štio je par dana proveo na Staroj farmi, Mario se sada preselio na Novu farmu.Čekao ručak, a dočekao večeru!“ našalio se Mario s Goranom koji je kuhao ručak te je ostatak večeri proveo s crvenom zajednicom. Čini se kako si je Mario dao za zadatak pomiriti Barbaru i Tomislava, a nakon njezine izjave: „Moja ljubav prema Tomislavu se nije promijenila i dalje su osjećaji isti!“ Mario je shvatio da mora urgirati.


Najprije je popričao i s Barbarom i s Tomislavom posebno, a potom je oboje održao lekciju. „U životu je teško naći neku osobu koja ti paše. U ovakvim situacijama kao što je ova kažu se neke teške riječi i uvijek treba postojati opcija za kompromis. Kad se dvoje ljudi čvenknu, kao što ste se vi čvenknuli na način da je nešto zaiskrilo, nemojte da to ode. Danas, sutra su vam možda dani koji su vam zadnji, iskoristite to na lijep način. Nemojte to upropastiti, imate jednu šansu, iskoristite ju!“ poručio im je. Hoće li Barbara i Tomislav poslušati Marijev savjet, ostaje nam za vidjeti.


Farmere je po običaju posjetio Mentor Joža koji je obišao farmu i pogledao životinje, a nakon njegova posjeta, farmeri i jedne i druge zadruge ostali su u strahu za zeleni certifikat. „Nije ništa rekao da ne valja", rekao je Goran svojoj zajednici, ali to ih nije umirilo. Svjesni su da je za zeleni certifikat potrebna sloga. „Naš najbitniji dio koji smo sad za zeleni certifikat zapustili to su međuljudski odnosi. Meni je žalosno da ujutro kad ustanemo, mi ne možemo u miru obavljati svoje zadatke već sa sto tenzija", izjavila je Josipa. S druge strane, zelena zadruga naljutila je Mentora Jožu jer je soba za sluge u iznimno lošim uvjetima. „Što misliš da se sve to zapali? Gledaj tog sijena, te špage... Tu kao da nikad nije bilo nikoga. Sad počinjem sumnjati što je ispod odjeće, je li se uopće kupaju. Što se događa tu? To bi vas moglo zelenog certifikata koštati", prigovorio je Joža Gazdarici Danieli. „Katastrofa, ljuta sam. Ja da živim tako u toj sobi, ja bih se sramila", priznala je Daniela, a Darko u ljutnji nije birao riječi. „Mi se kao majmuni trgamo, radimo tamo kao budale i onda nam ove budale što treba za pet minuta da počiste samo malo sobu, ne očiste sobu. Da poludiš". Kristijan je ipak pokazao najviše razumijevanja za Jasminu i Gordana, te im pomogao očistiti sobu za sluge. „Mislim da ćemo dobiti zeleni, ali ovo je za naše zdravlje i mislim da tako prostorija ne bi smjela izgledati", rekao je.


Jožin prigovor Gordanu i Jasmini nije lako pao. „Ne mogu stići sve, zove me Daniela, zove Dome, Jasmina", požalio se Gordan, a Jasmina je objasnila kako se u sobi za sluge ne osjeća ugodno, pa stoga tamo provodi minimalno vremena. „Stvarno sam žena koja drži do sebe, do svoga kućanstva. Soba za slugu i sluškinju je sama po sebi prljava, neuredna i jako smrdi iz nje", branila se.


Hoće li farmere u sandučiću dočekati zeleni certifikat, ili ne, ne propustite doznati!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju