Farmeri i jedne i druge farme iznijeli su svoje zahtjeve za koje bi se željeli boriti u mini dvoboju, ovisno o tome koja farma će pobijediti u tjednom zadatku.

Dok je jutro na Novoj farmi započelo žestokom svađom Damira i Darka s Gazdaricom Danijelom radi njihova bojkota tjednog zadatka, jutro na Staroj farmi započelo je s nešto manje tenzija.


Sloga kuću gradi, a čini se kako farmeri Nove farme još nisu uspjeli posložiti svoju zajednicu, a to su primijetili i farmeri sa Stare farme. „Oni se tamo raspadaju!“ rekao je Tomislav Senadu te dodao kako nitko ništa ne radi osim dvoje farmera.


Mentor Joža posjetio je farmere kako bi vidio kako im napreduju radovi te jesu li spremni za Sajam. Mentor je obišao i Novu i Staru farmu, a čini se kako je bio zadovoljniji obavljenim poslom na Staroj farmi. Mentor Joža iskoristio je priliku i ukorio je zelenu zadrugu za bojkotiranje Gazdarice. „Ovo je vaš Gazda i molim vas da se svi odnosite prema njoj kao prema Gazdi!“ poručio im je Joža i upozorio ih da će još razmislit hoće li im dodijeliti zeleni certifikat.


Zanimljivo je bilo na sastanku želja. Farmeri i jedne i druge farme iznijeli su svoje zahtjeve za koje bi se željeli boriti u mini dvoboju, ovisno o tome koja farma će pobijediti u tjednom zadatku. Želje su bile širokog spektra, od ćevapa, duhana, higijenskih potrepština pa do posjeta dragih osoba, Međutim, Goran i Josipa kao svoju želju iznijeli su – sat privatnosti s osobom po izboru. „Stvarno ne želim biti sebična. Ovaj put izvinite, drugi put ćemo nešto drugo. Ako može sat privatnosti, ne moram reći ni s kim ni što, ali ako budem imala priliku da se bolje upoznamo, ništa više, da se družimo, u biti da nekako promijenimo nekako način života!“ kazala je Josipa.


Kome će se želja ostvariti, ostaje nam vidjeti!


Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju