Večeras u 20:15 na Novoj TV.

U novoj epizodi Supertalenta, koja je na rasporedu večeras u 20:15, gledatelji će vidjeti brojne nastupe koji će u njihove domove unijeti adrenalin, smijeh i zabavu, a svoju će inspirativnu životnu priču podijeliti pjevačka nada Digna Mbepera iz Tanzanije koja je poveznicu s Hrvatskom stvorila preko supruga. Iako sada ima sretnu obitelj, Dignin život nekada bio je u potpunosti drugačiji jer je još kao dijete ostala bez oba roditelja, a pod svoje okrilje uzela ju je teta koja je uz nju imala još troje vlastite djece. „Ja sam bila posljednja, četvrta. Osjećate to, njezina su djeca ipak njezina. Pružili su mi hranu, no uvijek sam se osjećala tako usamljeno“, priznaje Digna.

Nakon što je postala punoljetna, morala je napustiti tetin dom i završila je na ulici gdje je zatim počela pjevati. „Pjevanje me spasilo. Počela sam pjevati u restoranima, a čuli su me ljudi iz Francuske kojima se moj nastup svidio, pa su me pozvali da im se pridružim u cirkusu“, otkriva Digna koja je na jednom od svojih nastupa u Njemačkoj pronašla ljubav, i to sa sadašnjim suprugom koji dolazi iz Hrvatske. Njihova se mala obitelj proširila dolaskom sina, a u svemu joj je velika podrška i svekrva koja ju tretira kao vlastitu kćer te ju je upravo ona nagovorila da se prijavi na Supertalent.

„Napokon sam sretna, imam sina i udana sam. Pjevanje me dovelo u Europu, a moja svekrva me podržava i sada sam ovdje zbog nje“, poručuje Digna koja je donedavno pjevala u sklopu manjih cirkuskih showova, a pozornica Supertalenta najveća je od svih na kojima je dosad imala prilike nastupiti. Koju će pjesmu odabrati za svoj audicijski nastup i hoće li svojom izvedbom oduševiti žiri i doći korak bliže ka ostvarenju svojih snova doznajte u nedjelju na Novoj TV!

Zahvaljujući Maji i voditeljskom paru Igoru i Frani, dva sretna kandidata već su rezervirala svoje mjesto u polufinalu, a preostali članovi žirija još uvijek strpljivo čekaju da ih netko obori s nogu. Novu priliku za to dobit će već u nedjelju kada će se pred njima odigrati deset novih i uzbudljivih točaka.

Na pozornicu Supertalenta stat će Antoneli Mištrafović iz Gunje koji je ujedno i prvi reper u ovoj sezoni. Ovaj veseli 21-godišnjak već se preko sedam godina bavi repanjem, a umjetničko ime mu je Lenny Fist. Iako sada predano radi na svom albumu, nije mu uvijek bilo lako jer su ga u školi zadirkivali zbog njegove skolioze, a za svoj audicijski nastup odabrao je Eminemovu pjesmu koja za njega ima posebno značenje. „Ova pjesma u biti opisuje mene. Ovo je baš prilika koju moram iskoristiti, ovo je za inat svima“, najavljuje Antoneli.

Tehnikom brzog slikanja predstavit će se kandidat Pali Baša koji će se pojaviti u zamaskiranom izdanju, a svoj će identitet žiriju otkriti tek nakon nastupa kada će sa sebe skinuti ogrtač s kapuljačom.

Novopečeni bračni par Silvija i Miroslav Kasumović iz Osijeka najavljuju da publika od njih može očekivati „sve ono što ne može očekivati od drugih“, a pred žirijem će izvesti kombinaciju plesa, akrobacija i malo romantike.

Akrobacije na ponešto drugačiji način demonstrirat će skupina Trio Vertex iz Ujedinjenog Kraljevstva koji će za svoj audicijski nastup pomiješati brojne cirkuske elemente, kako na podu, tako i u zraku, a iz Splita će u show stići Plesni klub Spliters koji će se predstaviti akrobatskom rock 'n' roll koreografijom.

U kostimu Supermana pod svjetla reflektora stat će 73-godišnji Milovan Milutinović iz Srbije koji će svojom pojavom zbuniti Martinu. „Nemate valjda vi tremu umjesto mene?“, reći će Milovan, a zatim će prezentirati svoj zanimljiv talent u kojemu je ključni faktor - snaga.

Šarmantni Ilija Babić žiriju će pokazati umijeće bubnjanja od kojeg živi već šest godina. No da nije riječ o klasičnom bubnjanju, vidjet će se već i po Ilijinim instrumentima kojeg čine lonci i tave! Kao ulični svirač, Ilija je svojom svirkom zabavljao prolaznike u brojnim gradovima, a njegov prvi nastup u Zagrebu bit će upravo na velikoj pozornici Supertalenta.

Svoje će mjesto u polufinalu pokušati izboriti i nekoliko pjevača među kojima će se naći 17-godišnji Luka Kolenko iz Donje Ladanje koji će se predstaviti jednom od svojih autorskih pjesama i introvertirani Splićanin Ivo Marinković koji će pjevati poznatu pjesmu pjevačke legende Cher. Svojim će vokalom simpatije žirija pokušati pridobiti i Digna Mbepera koja je podrijetlom iz Tanzanije, a na jednom od svojih nastupa upoznala je supruga iz Hrvatske. Nakon što je u svojoj karijeri nastupala u malim cirkuskim predstavama, dolazi u Supertalent pokazati svoj stas i glas.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju