Iza nas je jedanaest emisija, 88 transformacija naših kandidata plus osam transformacija djece koja su im se pridružila, a samo su dva dana do objave finalista!

Nedjeljna emisija bit će presudna u odluci kojih će se četvero kandidata showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' plasirati u finale. Stanje na bodovnoj ljestvici još je jako podložno promjenama.

Maja Bajamić prva je u ukupnom bodovnom poretku, a obzirom na bodove mjesto za nju finalu ne bi trebalo biti poljuljano. U polufinalnoj emisiji Maja će otpjevati veliki hit grupe Colonia, a evo i čemu se veseli.

Druga po zbroju bodova je Paola Valić Bekić koja je s nama iskreno podijelila što misli o svom sudjelovanju u showu: ''Ti se ovdje naučiš toliko borit protiv nekakvih iracionalnih strahova. Bila sam dosta ukočena skoro do pete emisije, a onda sam se opustila. Sada do kraja neka bude kako treba biti''.

Katarina Baban, koja je treća, u nedjeljnoj emisiji postaje Nered. ''Veselim se i fora mi je jer je rap, nikada do sada nisam imala priliku probati nešto takvo'', rekla je i dodala: ''Voljela bih ući u finale jer sam do sada bila među prva četiri pa bi mi bilo žao da se u polufinalu ne uspijem dobro plasirati''.

''Trenutno sam na ljestvici četvrti. Otvoren sam i za finale i za duete. Ne znam zašto duete nismo dobili ranije jer mislim da bi to bilo zanimljivo i zabavno'', komentirao je Damir Poljičak.

Prošloga tjedna odnio je pobjedu transformiravši se u Kiću Slabinca, a u zadnjoj emisiji pred finale showa Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato'' Amel Ćurić otkrio je kako je tip koji voli pobjeđivati!

Davor Dretar Drele na šestome je mjestu. Svoju duhovitost pokazivao je i na probama i na pozornici, a iako je rekao kako će igrati na najniže emocije jer mu treba plasman Dreletu je svejedno hoće li nastupiti kao finalist ili u revijalnom dijelu.

Vesela Ana Vilenica u ovotjednom će izdanju showa utjeloviti poznatog brazilskog pjevača Michela Tela. Ana je ovaj show shvatila kao zabavu, ali nam je otkrila kako se jako bojala prve epizode. Sretna je i zadovoljna ovakvim iskustvom.

Iako je na samome dnu bodovne ljestvice Matko Knešaurek duhovito naglašava kako je pravi džentlmen i da zato drži tu poziciju. Ovaj je glumac često spominjao kako mu je važno kako će ga publika prihvatiti i što ona misli o njegovim nastupima.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju