Desetogodišnja Valentina Milišić napokon u svojoj sobi!

Goran i Anita Milišić iz Solina, roditelji su desetogodišnje Valentine čija je najveća želja bila stvoriti bolje uvijete za svoju kćer.



Njih troje živjeli su u objektu koji se sastoji od kuhinje i jedne sobe u kojoj su svi spavali, u kući prepunoj vlage s nikad dovršenom kupaonicom i dotrajalim namještajem u svim prostorijama.



Kada su radnici i Samir došli na lokaciju, Samir je uvidio potencijal u još jednoj prostoriji, staroj ostavi koja bi se mogla prenamijeniti u dječju sobi. ''Ja sam Kralj no nisam čarobnjak. Ovo je pothvat, da se iz ove stare ostave napravi dječja soba. '' – izjavio je vođa radova Ante Kralj.



U svakoj prostoriji radnici su naišli na niz nepredvidivih situacija, morali su širiti kupaonicu, napraviti otvor, ulaz u novu sobu, no ipak, radovi i trud urodili su plodom i obitelj Milišić je samo nakon nekoliko dana ušla u potpuno novi dom.



''Kao da sum ušla u neku bajku iz snova. Najviše me iznenadila kuhinja, pećnica, napokon ću moći ispeći kolač. U paonici nema vlage, ne mogu vjerovati.'' – prva je bila reakcija Anite Milišić koja nije mogla suzdržati suze nakon što je prekoračila svoj kućni prag.



''Sve je savršeno. Najveća promjena je u kupaonici.'' – primijetio je Goran. No, najveće iznenađenje je ipak za sve bila Valentinina soba. ''Išla sam kod prijateljica u njihove sobe, sada će i one moći doći u moju'' – izjavila je presretna djevojčica jer napokon ima svoj kutak za učenje i spavanje.



Osim velike sreće oko cijelog preuređenja njihovog doma, kao šećer za kraj, ekipa ''Doma iz snova'' poklonila je Valentini i dugo željeni bicikl.



Propuštene epizode emisije 'Dom iz snova' pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju