Uz pomoć kćeri, Snježana je osvojila 2.000 eura!

Iskusna kvizašica, Snježana Vidošić iz Nove Gradiške pokazala je zavidno znanje u kvizu „Joker“, a pri tome joj je kao superjoker pomogla i njezina kći Julija. Snježana je odustala na zadnjem pitanju, pa je kući ponijela 2.000. Da je nastavila igrati odgovorila bi pogrešno na to zadnje pitanje: Na kojem su planetu Sunčevog sustava zabilježeni najbrži vjetrovi izmjereni na nekom planetu? A) Neptun B) Saturn C) Jupiter D) Uran Snježana bi ponudila odgovor B) i tako otišla kući s manjim iznosom od onoga koji je osvojila kad je odustala, a točan je odgovor je glasio A) Neptun.

Pitanje s kojim se najviše pomučila i na koje je iskoristila čak tri jokera glasilo je: Španjolski naziv Guerra de las Malvinas zvuči jako poetično, sve dok ne znamo da se radi o nazivu za rat – koji? A) Paragvajski građanski rat B) Argentinski rat za neovisnost C) Falklandski rat D) Španjolski građanski rat Kad joj je na posljetku ostao točan odgovor D, osvojila je 1.000 eura.

Pitanje koje joj je osiguralo da se popne na ljestvici do 5.000 eura, na koje je znala odgovor, ali je prepustila kćeri da na njega odgovori bilo je: Brat Peppe Pig i član Beatlesa imaju zajedničko ime – koje? A) John B) Ringo C) Paul D) George Odgovor je bio B, a Julija je napomenula da joj je znanje o tom crtiću osvježila i kuma čija je malena kćer ljubiteljica Peppe Pig. „Kumina kći gleda taj crtić“, rekla je Julija kad je ponudila točan odgovor.

Nova uzbudljiva pitanja i natjecanje u znanju za 15.000 eura u kvizu ''Joker'' ne propustite već sutra od 18 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju