Znate li čega se boje tripofobi?

Natjecatelj kviza "Joker" Branimir Šegović kući je otišao praznih ruku. Iako je na sedmom pitanju uspio doseći iznos od 15.000 eura, netočni odgovori na pitanja koja su uslijedila rezultirali su time da je pao na nulu.

15.000 eura donijelo mu pitanje o legendarnom sportskom događaju na kojem mu je u pomoć priskočio prijatelj Josip: U kojem je gradu odigran opjevani četveročlani meč nogometnog SP između Hrvatske i Njemačke (3:0) 1998. godine? A) Pariz B) Saint-Denis C) Marseille D) Lyon. Josip mu je sugerirao odgovor D koji je bio točan.

Već na sljedećem pitanju počeo je gubiti najveći iznos. Na pitanju: Downov sindrom se javlja kao posljedica anomalije kojeg kromosoma? A) 21. B) 23. C) 25. D) 27, Branimir je zaključao odgovor B) 23, no točan odgovor bio je A) 21 pa je tako, ne imavši više jokera, pao tri mjesta na novčanoj ljestvici na 1.000 eura.

Jokere je počeo trošiti na samom startu, a čak tri potrošio je već na prvom pitanju. Pomučio ga je anagram rijeke Ilove: Koji instrument se krije u anagramu rijeke dugačke 86 kilometara, smještene u Moslavini? A) tuba B) flauta C) klavir D) viola. Tri jokera eliminirala su sve netočne odgovore, a točan se skrivao iza odgovora D.

Prijatelj Josip, koji mu je bio u pratnji, pomogao mu je i oko odgovora na pitanje: Koje je pravo ime i prezime najvećeg golfera svih vremena Tigera Woodsa? A) Jerome Woods B) Eldrick Tont Wood C) Steven R. Woods D) Tiger Simpson. Zajedno su zaključali odgovor B) Eldrick Tont Wood, što je i bio točan odgovor.

Na posljednjem pitanju odabrao je riskirati te pogrešno odgovorio na pitanje: Ako imate tripofobiju onda se zasigurno užasavate - čega? A) rupa B) droga C) putovanja D) vješalica. Branimir je odlučio zaključati odgovor D, dok se točan odgovor skrivao iza A. Zbog netočnog odgovora na ljestvici je pao na nulu te kući otišao praznih ruku.

 

Novu epizodu ''Jokera'' ne propustite već sutra od 18 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju