Igor je nikad dosad nije čuo - jeste li vi?

Igoru Kolaru iz Osijeka ''Joker'' je bio prvi kviz u kojemu je sudjelovao, no nažalost, početnička sreća nije mu bila naklonjena. Došavši do posljednjeg, 12. pitanja, nalazio se na ljestvici s 1.000 eura, a odgovorivši netočno, kviz je napustio s 0 eura.

Tko je slavio 1984. na prvoj dodjeli MTV Video Music Awards, kao dobitnik prve nagrade u kategoriji videa godine? A) Michael Jackson (''Thriller'') B) The Cars (''You Might Think'') C) Cyndi Lauper (''Girls Just Want to Have Fun) D) The Police (''Every Breath You Take) – glasilo je posljednje pitanje na koje je Igor odgovorio A) Michael Jackson (''Thriller'') kazavši kako mu taj odgovor ''zvoni'' u glavi. Točan odgovor bio je B) The Cars (''You Might Think'').

Znate li ovu pjesmu?

glasova:

Natjecatelj Igor sa sobom u kviz poveo je suprugu Eminu koja se okušala u bonus rundi te tako točnim odgovorima Igoru vratila jedan joker. Također, Igor ju je zvao u pomoć i kao superjokera za sljedeće pitanje:

 

Supruga je nažalost dala pogrešan odgovor pa je tako Igor izgubio tri jokera.

Probleme mu je još zadalo pitanje U kojoj se saveznoj američkoj državi dogodio obračun kod OK korala? A) Texas B) Nevada C) Novi Meksiko D) Arizona. Igor je najprije na ovom pitanju iskoristio joker, a potom zaključao odgovor B) Nevada, no točan odgovor krio se iza D) Arizona.

Novu epizodu kviza ''Joker'' ne propustite već sutra na Novoj TV od 18 sati!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju