Novac koji bi osvojio potrošio bi na vozački ispit, kupnju automobila te na neko putovanje

U kviz ''Joker'' dolazi Florijan Skok (28) magistar edukacije povijesti kojeg se može vidjeti i na kazališnim daskama u Jastrebarskom, jer se glumom bavi amaterski, a rado zaigra i badminton. U pratnju će dovesti Bornu, svog prijatelja iz djetinjstva.

„Odlučio sam se prijaviti kako bih stekao novo životno i kvizaško iskustvo, kako bih isprobao novi koncept kviza te kako bih probao osvojiti neke novce kad već sudjelujem. Moja očekivanja su da se dobro zabavim, odigram opušteno i kvalitetno te da dobro iskoristim vlastitu logiku u pronalasku točnog odgovora“, ispričao je Florijan. Novac koji bi osvojio potrošio bi na vozački ispit, kupnju automobila te na neko lijepo putovanje sa svojom djevojkom.

Ovaj ljubitelj sporta, posebno nogometa, tenisa i badmintona, najbolje se snalazi u pitanjima o sportu, povijesti i geografiji. Za sebe kaže da je optimističan, smiren, emotivan, otvoren, duhovit i hrabar. Voli proučavati atlase, igrati geografske igre te učiti nove stvari o povijesti.

Hoće li mu poći za rukom da uz prijateljevu pomoć osvoji maksimalan iznos od 15.000 eura, ne propustite pogledati u kvizu ''Joker'' od 18 sati na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju