Ova sezona donijela je 60 uzbudljivih epizoda

Kviz ''Joker'' u kojemu su zabava i znanje za istim stolom potvrdio je svoj status kao vrhunski program koji spaja inteligenciju s užitkom i zabavom, a u ponedjeljak 20. svibnja, gledatelje očekuje i posljednja epizoda.

Ova sezona donijela je 60 uzbudljivih epizoda u kojima su se natjecatelji borili za maksimalnu nagradu od 15.000 eura. Svaka epizoda predstavila je po jednog natjecatelja koji je odgovarao na set od 12 pitanja, a troje njih uspjelo je osvojiti maksimalni iznos. Gledatelji su uživali u raznim pitanjima i izazovima te su mogli svjedočiti nevjerojatnom znanju i strategijama natjecatelja.
''Svaka epizoda koju smo snimili bila je ispunjena nevjerojatnim trenucima koje ću definitivno pamtiti. Svaki natjecatelj ostavio je svoj jedinstveni pečat, bilo je tu raznolikih emocija, od smijeha i veselja do napetosti, od iznenađenja, povremeno čak i potištenosti zbog nekih netočnih odgovora i pada na novčanoj ljestvici, pa sve do čistog uzbuđenja. Istinski sam se radovao svakom uspjehu natjecatelja i ponosan sam na njihov trud i predanost. Ovaj format bio je za mene novo iskustvo, ali i izazov koji sam sa zadovoljstvom prihvatio!'', izjavio je voditelj Frano Ridjan, čiji je angažman tijekom emitiranja kviza naišao na brojne pohvale kako publike, tako i kritičara.

Novi kviz na malim ekranima, "Joker", postao je tako prava poslastica za ljubitelje inteligentne zabave, nudeći ne samo izazovna pitanja i natjecateljski duh, već i dozu neizvjesnosti koja je držala gledatelje prikovane uz male ekrane. Od početka do kraja, svaka epizoda ove sezone otkrivala je nove dimenzije kviza i podsjetila nas zašto je "Joker" postao sinonim za vrhunsku zabavu i znanje.


Posljednju epizodu ne propustite pratiti u ponedjeljak od 18 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju