Ne propustite prvu epizodu danas od 18 sati na Novoj TV!

Novi, dinamični kviz ''Joker'' u kojemu natjecatelji mogu osvojiti maksimalnih 15.000 eura, a pritom se ludo zabaviti i doživjeti nezaboravno iskustvo s emitiranjem kreće danas na Novoj TV.

U prvoj epizodi gledateljima će se predstaviti 45-godišnji Mario Šimundža iz Splita, po struci komunikolog, koji radi kao turistički vodič. Mario je inače iskusni kvizaš, a područja koja su mu najveći aduti su povijest, umjetnost te gastronomija. Sa sobom u kviz vodi dugogodišnjeg prijatelja, kuma i pub kviz suigrača Antu Račića. Njegova uloga bit će u bonus rundi točno odgovoriti na što više pitanja kako bi Mariju osigurao dodatne jokere.

''Očekujem prije svega dobro se zabaviti, sresti i upoznati nove, zanimljive ljude, a uz to odgovoriti, nadam se točno, na sva pitanja. Odnijeti neke novce bio bi dodatni bonus. Novce bi potrošio tako što bi svoju pub kviz ekipu odveo na jedno "muško" putovanje, ali ne u Las Vegas (kako bi netko pomislio), nego npr. u Liverpool, s "hodočašćem" na Anfield, Goodison Park, Penny Lane'' otkriva Šimundža.

Pravila igre su jednostavna – natjecatelj pred sobom ima 12 pitanja, a svaki točan odgovor rezultira napretkom na novčanoj ljestvici. Ljestvica nosi iznose od 0, 100, 500, 1.000, 2.000, 5.000 i 15.000 eura. Na samom početku natjecatelj ima sedam jokera koji mu omogućavaju eliminaciju jednog od dva ponuđena odgovora između kojih se dvoumi. Tijekom igre, natjecatelji mogu osvojiti dodatne jokere odgovaranjem na brza pitanja te iskoristiti super jokera - pomoć osobe koju dovode sa sobom na kviz. Svaki netočan odgovor znači gubitak tri jokera, a ukoliko natjecatelju ne preostane više jokera, onda pada za tri mjesta na ljestvici novca. Odgovorivši na sva pitanja natjecatelj zaključuje svoj nastup, a visina novčane nagrade koju osvoji ovisi o poziciji na novčanoj ljestvici pri odgovoru na posljednje pitanje, osim ako natjecatelj odustane – tada osvaja jedno mjesto ispod na ljestvici.

Ne propustite novi kviz ''Joker'', danas od 18 sati na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju