"Neki dan sam pričao s drugim igračima…"

Natjecatelj kviza ''Joker'', Igor Novosel kući je ponio 1.000 eura. Upravo je na posljednjem pitanju pokazao veliko samopouzdanje. Koje su dvije vojske vodile bitku kod Borodina 1812. godine? A) srpska i bugarska B) ukrajinska i ruska C) ruska i francuska D) ruska i turska Samouvjeren je bio Igor u točan odgovor C jer je prije nekoliko dana, kako je kazao, pričao s prijateljima o Tolstojevom ''Ratu i miru'' u kojem se spominje ta bitka, stoga mu je točan odgovor na ovo, posljednje pitanje donijelo 1.000 eura. „Neki dan sam pričao s drugim igračima. O toj bici piše Tolstoj u 'Ratu i miru'. Radi se o Napoleonovom osvajanju“, ispričao je.

Ovaj majstor misaonih igara, najviše se pomučio s pitanjem Kako se nazvala navijačka skupina NK Inter iz Zaprešića? A) Lude krave B) Divlje svinje C) Nove koze D) Pomahnitali purani Za njega je koristio čak dva jokera i kad su mu na izbor ostali odgovori B i D, odlučio se na odgovor B „Mala je vjerojatnost da su pomahnitali purani“, kazao je i bio u pravu.

Jokera je iskoristio i na pitanju Koliko rimskih papa je odabralo Ivan za svoje papinsko ime? A) 16 B) 18 C)21 D)23. Joker mu je eliminirao odgovor B) 18, on je zaključao odgovor C) 21, a točan je bio D)23.

Novu epizodu ''Jokera'' ne propustite već sutra od 18 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju