Dean je kući otišao praznih ruku

Mladi natjecatelj Dean Levojević, magistar novinarstva iz Prigorja Brdovečkog, na prva je pitanja odgovarao samouvjereno, brzo i točno, međutim, onda se dogodio preokret, pa je''Joker'' napustio bez osvojene novčane nagrade.

Prve jokere iskoristio je tek na petom pitanju. Kako se zvao konj u filmu 'Kum', čiju glavu nađu odrubljenu u krevetu? A) Cairo B) Rabat C) Khartoum D) Tripoli Dean nije bio siguran u odgovor pa je potrošio dva jokera, ali ni oni mu nisu pomogli, jer je odabrao pogrešan odgovor A, dok je točan bio C) Khartoum, pa je pokraj dva iskorištena izgubio još tri jokera zbog netočnog odgovora.
U pomoć je pozvao superjoker, svoju zaručnicu Martu, na 11. pitanju, međutim nije mu bila od pomoći. Sugerirala mu je odgovor za koji je i on mislio da je točan. Ipak odgovor D koji je odabrao, bio je netočan. Kako se zove pustinja koja u svojih 500 tisuća kvadratnih kilometara obuhvaća gotovo 85% države Jordan? A) Sirijska B) Wadi Rum C) Arabijska D) Gobi Točan dogovor na ovo pitanje je A) Sirijska.
Kako je već bio na nula eura, nije imao što izgubiti odgovarajući na posljednje pitanje: Batmanov butler zove se Alfred Pennyworth, ali u samim počecima stripa, imao je drugo prezime. Koje? A) Watson B) Beagle C) McGregor D) Hickinbottom Odgovor koji je odabrao – D, ipak je bio netočan, a točan je B) Beagle.

 

Ne propustite ''Joker'' na Novoj TV i sutra od 18 sati.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju