"Dok se kviz gleda iz fotelje doma, uvijek je jednostavnije dati odgovor"

Kviz ''Joker'' nastavlja se s natjecateljicom Lidijom Brtan. Lidija je rodom iz Cavtata, no od studija živi u Zagrebu. Ljubav prema kvizovima kod nje toliko je izražena da je upravo na jednom pub kvizu upoznala i svog supruga Zorana s kojim će doći u pratnji. „Sviđa mi se ideja da iskušam svoje znanje i neznanje, pogotovo u situaciji gdje postoji određeni pritisak. Dok se kviz gleda iz fotelje doma, uvijek je jednostavnije dati odgovor, nego kad postoji određeni rizik. Naravno, tu je i novčana komponenta koja je uvijek dobrodošao poticaj za prijavu. Mislim da imam dovoljno široko znanje da ostvarim solidan rezultat“, kaže Lidija te otkriva da bi osvojeni novac potrošila na putovanje.


U slobodno vrijeme, osim pohađanja pub kvizova, rado čita, rješava križaljke, gleda filmove i ide na koncerte. Najbolje će znanje pokazati ako je dopadnu pitanja kojima su teme književnost, filmovi, serije i pop kultura.

Koja će pitanja dobiti Lidija i kako će se s njima snaći, te koliko će joj pri tome pomoći suprug Zoran, ne propustite doznati u novoj epizodi zabavnog kviza ''Joker''.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju