"Jako volim pratiti kvizove i kada sam vidjela poziv Nove TV za novi format, povukla me znatiželja"

Natjecateljica Snježana Vidošić u kviz "Joker" dolazi uz pratnju svoje kćeri Julije. Sada, kada je nakon 18 godina rada u jednoj firmi odvažno dala otkaz, ova ekonomistica kaže da ima puno vremena. „Jako volim pratiti kvizove i kada sam vidjela poziv Nove TV za novi format, povukla me znatiželja, a kako više nisam u radnom odnosu i imam slobodnog vremena odlučila sam se prijaviti. Osim toga, volim izazove i nova iskustva, volim putovati, tako da mi se u ovom slučaju sve poklopilo“, ispričala je Snježana.

Trenutačno pomaže suprugu fotografu, a osvojeni iznos potrošila bi u ulaganje u vlastiti biznis ili obiteljsko putovanje u Pariz ili Japan. No, možda bi ga ipak iskoristila za kupnju novog hladnjaka. „Imam hladnjak, ne tako star, ali stalno stvara led na poleđini pa ga često moram čistiti. I tako pred Božić ribam po hladnjaku i nabrajam sebi u bradu da ću, ako ikako dođem do neke ekstra love kupiti drugi. U tom trenutku mi zazvoni mobitel, javim se, a druga strana govori: 'Halo, prijavili ste se na kviz Nove TV.' Mislim da se to zove telepatija!“, ispričala je Snježana.

Hoće li Snježana osvojiti dovoljno za hladnjak ili možda čak i za obiteljsko putovanje u Japan, ne propustite pogledati u kvizu "Joker", na Novoj TV od 18 sati.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju