Znate li tko je izmislio maslac od kikirikija?

Natjecatelj kviza ''Joker'', Vedran Jakovljević kući je otišao praznih ruku. Iako je na sedmom pitanju uspio dosegnuti iznos od 15.000 eura, netočni odgovori na pitanja koja su uslijedila, rezultirali su time da je pao na nula eura.

15.000 eura donio mu je točan odgovor na pitanje o legendarnom strip junaku: Koji instrument hobistički svira strip junak Dylan Dog? A) trubu B) obou C) fagot D) klarinet Točan odgovor bio je D. Prvo pitanje na koje je netočno odgovorio bilo je o poznatom domaćem glumcu: U prvoj postavi kojeg benda je krajem 1985. godine bio glumac Alen Liverić? A) Laufer B) Termiti C) Denis&Denis D) Let 3 Vedran je pozvao u pomoć brata Igora, no na kraju se odlučio za odgovor C, dok se točan skrivao iza odgovora A.


Netočnim odgovorom na devetom pitanju, nastavio se niz netočnih odgovora, a budući da nije imao više jokera, samo je padao na ljestvici osvojenog iznosa, te je na koncu dospio na nulu. Nije mu išlo ni na posljednjem pitanju. Što je 1884. godine izmislio kanadski farmaceut Marcellus Edson, zauvijek promijenivši svijet gastronomije?


A) maslinovo ulje B) biskvit C) maslac od kikirikija D) šlag Da se odlučio za odgovor C točno bi odgovorio na njega i iz kviza bi pošao s nagradom od 100 eura, ali Vedran se odlučio za odgovor D, te kući otišao s 0 eura.

Kviz ''Joker'' gledajte od ponedjeljka do petka od 18 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju