''Ovisno o osvojenom iznosu apetiti rastu ili padaju''

Vedran Mijolović, Riječanin koji već više od dvije godine živi u Dubrovniku novi je natjecatelj uzbudljivog i dinamičnog kviza ''Joker''. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu, a trenutno radi kao market manager za jednu B2B korporaciju.

Za sebe kaže da je sportskog duha, voli kvizove znanja, a posebno se veseli sudjelovanju u novom kvizu ''Joker''. ''Kako se radi o novom formatu nemam očekivanja, ali mi je ujedno izazov nastupiti u nečem potpuno nepoznatom.'' ističe Vedran i dodaje: ''Vrlo vjerojatno bih novac potrošio na putovanje, pa ovisno o osvojenom iznosu apetiti rastu ili padaju.''
Otkriva kako mu najbolje leže povijest, geografija, dosta zna o sportu i filmovima, a hoće li mu pitanja iz tih područja doći i u kvizu ''Joker'', ostaje nam za vidjeti.


Sa sobom na kviz vodi prijatelja Đanija Pionića, koji mu može u bonus rundi pomoći ne bi li mu vratio izgubljene jokere, ili kao superjoker za pomoć oko pitanja na koje Vedran ne zna točan odgovor.

Kako će se natjecatelj Vedran Mijolović snaći i s koliko novca će zaključiti kviz, ne propustite doznati od 18 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju