Simpatična Opatijka ''Joker'' napustila sa 100 eura

Iako s osvojenim iznosom u kvizu ''Joker'' natjecateljica koja dolazi iz Opatije, Doris Vlah, neće uspjeti platiti vozački ispit, kako joj je prvotno bila želja, sa sobom će ipak ponijeti dragocjenu uspomenu na izvanredno iskustvo sudjelovanja u snimanju kviza.

''Treba uživati u svakom danu kao da je posljednji'' poručila je Doris koja je kviz napustila sa 100 eura i smiješkom na licu.

Od 12, tri pitanja je zaključila točnim odgovorom bez korištenja jokera, a nakon krivog odgovora na šestom pitanju s 5.000 eura pala je na 1.000 eura. Sljedeće pitanje Tko je osnovao Mongolsko carstvo?, doživjela je, kako kaže, kao 'navlakušu' jer joj je točan odgovor – Đingis kan, zvučao jednostavan, pa se odlučila kao konačan odgovor ponuditi Khal Drogo.

Dodatne muke zadalo joj je pitanje Koje je godine nogometna reprezentacija Brazila prvi put postala prvak svijeta, a do točnog odgovora 1958. godine došla je iskoristivši tri jokera.

Biste li vi znali odgovor na ovo pitanje?

glasova:''Jedanput sam jednom kolegi kvizašu rekla da se ne pogađa na sreću, ali ja ću sada pogađati i reći ako ne znaš odgovor, onda je C'', odlučna je bila Doris te na pitanje Svi znamo da je George Washington bio prvi američki predsjednik, no tko je bio drugi predsjednik SAD-a? zaključala odgovor C, James Madison. Na Dorisinu nesreću, točan odgovor bio je John Adams.
 

Novu epizodu "Jokera" ne propustite već sutra na Novoj TV od 18 sati!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju