Saznajte zašto je Stallone bio u životnoj opasnosti na snimanju filma

"Rambo 4"

Američka akcijska ikona, Sylvester Stallone, mnoge je oduševio na snimanju ovog akcijskog hita. 

Stallone, kao redatelj ovog nastavka, imao je jasnu viziju filma. Želio je da radnja bude na temu jedne od najvećih aktualnih globalnih kriza koja nije medijski dovoljno popraćena i poznata široj javnosti. Nakon razgovora sa brojnim međunarodnim stručnjacima, Stallone se odlučio radnju svog filma smjestiti u Burmu, sa okosnicom priče na genocid koji je se dogodio u toj zemlji.

Snimanje je bilo opasno, Stallone i ekipa bili su u životnoj opasnosti kada je na njih skoro pucala burmanska vojska. Film 'Rambo 4' zabranjen u Burmi.

Vijetnamski veteran John Rambo (Sylvester Stallone) preživio je mnoge potresne događaje u svojem životu te se povukao u jednostavan život u izolaciju na Tajlandu. Tamo provodi vrijeme loveći zmije za lokalne zabavljače i prevozeći mještane u starom gliseru. Iako nastoji izbjeći nevolje, one uvijek pronađu njega. Skupina kršćanskih misionara koji se bore za ljudska prava, predvođeni Michaelom Burnettom (Paul Schulze) i Sarah Miller (Julie Benz), dođu k Rambu u želji da unajme njegov čamac kako bi došli do Burme.

Burma je ratna zona već više od pedeset godina. Stanovništvo te regije koje čine seljaci i farmeri podnose mučnu vlast burmanske vojske i svakim se danom bore za preživljavanje. Nakon kratkog razmišljanja Rambo prihvati ponudu i preveze Michaela, Sarah i ostale misionare. Kada napokon stignu u selo Karen, napadne ih gomila burmanskih vojnika. Nekolicina seljana i misionara mučena su i mučki ubijena, a ostale zatočenima drže burmanski vojnici. Zabrinut za nestanak misionara, svećenik koji je nadležan za tu misiju okupi skupinu plaćenika i moli Ramba da ih preveze do mjesta gdje ih je ostavio zato što je on jedini koji zna gdje je to.

Film "Rambo 4" ne propustite pogledati u ponedjeljka u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju