Jesu li Matija i Helena bolje otplesali tango ili cha cha cha?

Pleše se srcem, ne naglašava tehniku, nego vođenje i praćenje glazbe u plesnom zagrljaju. Prisjetimo se, u prvoj emisiji Matija i Helena na plesni podij donijeli su tango. Za svoj prvi nastup osvojili su 16 bodova. Marko Ciboci izdvojio je Matiju od ostalih natjecatelja. „Ti imaš nešto što nijedan natjecatelj nije imao do sada – ti si kao vino, samo moraš paziti da ne odeš prema octu!“, bio je slikovit.

Za sebe kaže da je u plesu kao što je u auto-svijetu Alfa 33 Stradale iz ’67. godine – „Moje godište, u svoje doba bio je najbolji auto na svijetu. Fenomenalan, brz, savršen, čudo od auta. Ali danas s njim da dođete na stazu Škoda Fabia je brža od vas. Bolje leži, bolje ide, novi materijali, nove tehnologije i sve. Ja jesam tu malo stariji i bit će tu sigurno puno toga. Ne možete starog konja naučiti novim trikovima, ili psa, osim ako konj ili pas to sam ne želi. Ja sam spreman na to da želim sada puno toga i bit će to“ – zadovoljno je zaključio Matija prije početka showa.

Temperamentan i dinamičan latinoamerički cha cha cha predstavili su nam Matija i Helena u drugoj emisiji. Žiri se tada osvrnuo na Matijinu želju za životom. „Matija kod tebe mi je predivno kako slaviš život svojim plesom. Ne skidaš osmijeh, žariš i pališ i vidi se napredak od prvog puta“, istakula je Larisa. Ovoga puta osvojili su 17 bodova.

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Ne propustite novi plesni spektakl u trećoj emisiji uživo ove nedjelje u 20.15 na Novoj TV! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju