Koji su ples Lucija i Marko bolje izveli?

Ritam i pokret sambe u prvu emisiju „Plesa sa zvijezdama“ donijeli su Lucija Lugomer i Marko Šapina. Za ludi ritam sambe osvojili su 21 bod. Oduševili su sve prisutne i publiku pred malim ekranima, a Lucija je ovim nastupom pokazala da je opravdala očekivanja. Igor Barberić Luciju je potaknuo da se još više usudi i dodao da ona stvarno ima ono nešto.

„Za mene ples znači prvenstveno umjetnost. Umjetnost kojom se možemo slobodno izražavati i to je po meni ljepota plesa. Mislim da sam i svojim dosadašnjim javnim djelovanjem dala do znanja koliko cijenim slobodno izražavanje, stoga smo ples i ja savršeni 1+1. Ljepota samog plesa je što na kojem god kontinentu se nalazili, ples razumiju svi, tijelom, duhom i srcem“, istaknula je Lucija prije početka showa.

Emotivnu i nježnu rumbu otplesali su Lucija i Marko u drugoj emisiji uživo i očarali publiku i žiri. Naš plus size model, s plus size vedrim duhom kaže da su joj draži brži ritmovi, ali je iz rumbe izvukla ono najbolje. "Dala si jednu novu stranu sebe, imate super kemiju i ta emotivna povezanost se baš osjeti. Prelomi to u sebi i budi još jača", dala im je Franka vjetar u leđa. Za bajkovitu rumbu osvojili su 22 boda, što je više od prošloga puta.



 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Pratite službenu stranicu showa i prisjetite se svih čarobnih trenutaka druge emisije showa "Ples sa zvijezdama".

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju