Romantična komedija "Lovac na glave" dobro će vas zabaviti.

Gerard Butler i Jennifer Aniston predvode glumačku postavu u priči o Milu, lovcu na glave koji saznaje da je njegoj najnoviji zadatak ući u trag svojoj bivšoj supruzi Cass, novinarki koja se zbog vruće priče oglušila o propisanu jamčevinu.

Glavni glumci ovog filma, Butler i Aniston na snimanju filma su postali vrlo bliski, a kolege sa seta rekli su kako je njihova kemija bila očigledna. Mediji su dugo nagađali o tome jesu li Butler i Aniston u vezi, a u priču o njihovom ljubavnom odnosu nisu mogli biti sigurni jer je Aniston u Hollywoodu poznata kao vješta manipulatorica medijima. Do danas niti glumac niti glumica nisu potvrdili, ali ni demantirali nagađanja da su se upustili u ljubavnu vezu.

Jennifer Aniston teško je zamisliti u bilo kojoj drugoj ulozi osim slatke Rachel Green iz kultne serije Prijatelji, a glumica se zamalo pojavila u sasvim drugoj ulozi. Naime, Jennifer je pozvana na audiciju za humoristični skeč 'Saturday Night Live', ali je ipak odlučila prihvatiti ulogu u Prijateljima. Adam Sandler, poznat po ulogama u komedijama, jednom je prilikom izjavio kako je bio razočaran što neće upoznati Aniston u Saturday Night liveu te je kolegama komentirao 'Zašto bi itko želio glumiti u seriji koja se zove 'Prijatelji'? Kažem vam, to nikada neće uspjeti, Aniston je napravila ogromnu pogrešku'. No, čini se kako je u toj priči pogriješio jedino Sandler.

 

Iako Gerard Butler ostavlja dojam macho muškarca, zapravo je istinski heroj. U rodnoj Škotskoj Butler je 1997. godine spasio dječaka od sigurne smrti u rijeci Tay. Dječak se utapao i naposljetku ostao bez svijesti, a Butler je bez razmišljanja riskirao svoj život kako bi spasio nepoznatog dječaka. Zbog ovog junačkog čina glumcu je dodijeljen i odličje za hrabrost, ali on je izjavio kako se uopće ne osjeća kao heroj jer se zapravo jako bojao.

Ulogu koja je pripala Jennifer Aniston redatelj filma želio je dodijeliti Sarah Jessici Parker, ali se ipak odlučio za Anniston jer mu se činilo da ima više smisla za humor.

Romantičnu komediju "Lovac na glavene propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju