„Nicol bi definitivno bila neka dobra junakinja“, kazao je Ronald za svoju partnericu.

 Nakon eliminacijskog kruga u kuću su se ponovno vratili Luka i Adriana, dok su natjecanje napustili Ivan i Karla. Svađa je obilježila prošlu epizodu, a situacija u kući i dalje je napeta. Ovoga puta kandidatkinje su morale napraviti svog superjunaka, izmisliti njegovo ime, slogan, osmisliti psihološki profil i pozadinsku priču te na kraju sve to prezentirati pred stručnim žirijem, kojeg su činili crtači stripova Fran Strukan, Josip Sršen i Jakov Novak.

Kandidati su imali vizije onoga što žele predstaviti. „Nicol bi definitivno bila neka dobra junakinja“, kazao je Ronald za svoju partnericu. Ona, s druge strane, ne puca visoko već se bori za društvene ideale. „Ne želim biti dobra. Malo za promjenu. Ja želim biti superjunakinja koja se bori protiv laži“, rekla je Nicol, aludirajući na svađu u prošloj epizodi. „Očito je da aludira na Enu i Marijana u cijeloj toj priči“, komentirao je Nino, dok Marijan kaže kako ne zna što bi rekao. „Možda je ovo udarac ispod pojasa“, zaključio je Marijan.


 

Sve su kandidatkinje imale zapažen nastup, ali stručni žiri ipak je donio odluku da je pobjednica izazova Anja koja se jako potrudila oko zadatka u kojem je njezina superjunakinja dobila ime Princess Agnes. „Jako mi je drago jer je to moje područje i našla sam se u ovome“, kratko je komentirala Anja nakon pobjede zbog koje je zadovoljan i njezin partner.

„Anja je razvalila, nismo uopće vježbali, sama je znala na sva pitanja odgovoriti“, dodao je Robert kojem je Anja kasnije napravila i šminku i novu frizuru. Osim malog makeovera u Anjinoj verziji, specijalnu preobrazbu u ovoj je epizodi 'Ljepotica i genijalaca' doživio Luka.

Najbolje trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju