Jeste li spremni zaboraviti na blagodati modernog života i pokazati svu svoju snagu?

Jedan od najuspješnijih svjetskih televizijskih formata, koji već više od dva desetljeća niže izvanredne rezultate i zabavlja gledatelje diljem svijeta uskoro i na Novoj TV.

Survivor je televizijski format čije je snimanje smješteno na prekrasnoj egzotičnoj lokaciji koji gledateljima omogućava ultimativno uzbuđenje. Ne čudi stoga što je format dobitnik brojnih nagrada, poput primjerice Emmyja.

Prelijepa Dominikanska Republika, mikro lokacija izolirana od svijeta, postat će dom natjecateljima Survivora koji su spremni riskirati sve kako bi ispitali svoje granice, fizičke i psihičke. Natjecatelji se natječu u izazovima, uključujući testiranje tjelesnih sposobnosti poput trčanja i plivanja ili njihovih mentalnih sposobnosti poput zagonetki i izazova izdržljivosti, a sve s ciljem da osvoje imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i druge tjedne nagrade koje će im olakšati život na otoku.

Da bi bili uspješni natjecatelji prije bilo koga drugoga moraju pobijediti sami sebe kako bi opstali u ovom showu, ključna je njihova motivacija, snaga i izdržljivost. Upravo zato show je pun iznenađenja i preokreta i nekada naočigled najslabija karika je zapravo najjači kandidat za pobjedu. Pobjeda u show-u podrazumijeva i novčanu nagradu.

Survivor donosi igru iskušenja, izdržljivosti u kojoj samo najspremniji mogu opstati. Nova TV poziva sve zainteresirane kandidate na prijavu putem web stranice novatv.hr/survivor

Pripremite se za najveće televizijsko uzbuđenje! 

Prijavite se OVDJE

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju