Hoće li ljubav na kraju ipak pobjediti?

Romantična komedija redatelja Guyja Jenkinga u kojoj imate priliku vidjeti Jessicu Albu u mladim danima. Ova hollywoodska ljepotica glumila je u vrlo uspješnim filmovima, a kako je započela svoju glumačku karijeru imate priliku pogledati u filmu "Tajni rječnik" u kojem utjelovljuje atraktivnu domorotkinju iz kolonije Sarawaka.

Radnja filma smještena je u 1930-e, u udaljenu prašumu Bornea, ova romantična komedija priča priču o burnoj i zaboravljenoj ljubavnoj vezi između mladog Engleza i prekrasne pripadnice plemena. John Truscott (Hugh Dancy) prihvati posao u britanskoj koloniji Sarawak u Maleziji i na usluzi mu je sluškinja domorotkinja, Selima (Jessica Alba).

Osim što ga uči svom jeziku, prelijepa Selima dijelu s Johnom i krevet. Taj običaj budno prati Johnov nadređeni Henry Bullard (Bob Hoskins) i njegova žena Aggie (Brenda Blethyn), koji se brinu da ne dođe do romantičnog povezivanja. Kad se John i Selima strastveno zaljube, kolonijalne vlasti i domoroci okreću se protiv njih i pokreću niz događaja koji stavljaju odlučnost para na kušnju.

Romantičnu komediju "Tajni rječnik" pogledajte u subotu na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju