Uz 'Drugo ime ljubavi' više od pola milijuna, uz Vatrene više od milijun gledatelja!

Nova TV tijekom prošlog vikenda uvjerljivo je bila najgledaniji kanal u Hrvatskoj, a s početkom jesenske sheme i novih formata, dodatno je učvrstila svoju lidersku poziciju na tržištu.

Prošle nedjelje Nova TV krenula je s novom dramskom serijom vlastite produkcije – 'Drugo ime ljubavi', koja je sudeći prema podacima gledanosti, oduševila gledatelje. Seriju je pratilo više od 523 tisuće gledatelja, odnosno prve dvije epizode ostvarile su udio u gledanosti od 36,1 posto. U slotu emitiranja serije 'Drugo ime ljubavi' uz Novu TV bilo je 129 posto više gledatelja nego kod prvog konkurenta te 398 posto više gledatelja nego kod drugog konkurenta. 'Drugo ime ljubavi' jučer je bio drugi najgledaniji format u danu, odmah iza Dnevnika Nove TV kojeg je pratilo više od 552 tisuće gledatelja, a ostvario je udio u gledanosti od 42 posto.

S prvim epizodama gledatelji su imali priliku upoznati osebujne likove koje u glavnim ulogama igraju Elizabeta Brodić, Momčilo Otašević te Slavko Sobin, kao i zaintrigirati se radnjom koja će iz epizode donositi nove zaplete, obrate i intrige. Što sve očekuje glavne likove i koje će sve tajne ih obaviti, donijet će novi nastavci nove dramske serije.

Uspješan vikend otvorila je utakmica hrvatske reprezentacije sa Slovačkom, čiju je pobjedu Vatrenih, odnosno prijenos cijele utakmice, pratilo gotovo milijun gledatelja, točnije oko 965 tisuća, uz ostvareni udio u gledanosti od 63,8 posto. Drugo poluvrijeme utakmice pratilo je više od milijun ljudi, u prosjeku nešto više od milijun i 35 tisuća gledatelja, uz ostvareni udio u gledanosti od 68,8 posto.

Nakon ove velebne pobjede, Vatrene očekuje okršaj s Azerbajdžanom, a prijenos utakmice gledatelji mogu pratiti danas od 18 sati na Novoj TV i portalu GOL.hr.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 6.-8.9. 2019.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju