Jelena i Marko plesali su cha cha cha.

Jedan od novopečenih parova prošle nedjelje bili su Jelena Perić i Alan Walme. „Ova zamjena parova se pokazuje kao dobra stvar. Bila si čokoladni uskršnji bombončić. Uopće se nije vidjelo da ima nekih problema, stvarno super“, komentirao je njihov nastup Igor Barberić. Ove nedjelje Jelena se vratila u plesni zagrljaj mentoru Marku Mrkiću koji iz prošle emisije donosi velika dva boda prednosti.

U raspojasane šezdesete odveli su nas Jelena i Marko ove nedjelje.

"Vi ste se već pokazali do sada kao par koji zajedno napreduje, a meni si danas čak za nijansu bila bilja od Marka. Hoću pohvaliti i Marka kao mentora jer uvijek blistaš", pohvale je redala Larisa Lipovac Navojec. "Marko je možda donio dva boda iz prošle epizode, ali ti si donijela večeras pregršt toga za prolaz dalje. Bravo", kratak i jasan bio je Igor Barberić.

"Ti si se skroz nešto bunila oko ovog plesa, a mislim da si ti zapravo onaj štreber koji uvijek dobije pet. Kombinacija pokreta, fokus i balans to je to", komentirala je Franka. "Ja bih se složio s Larisom vezano za mentorstvo. Večeras si izgledala bolje od mentora što je apsolutna pohvala mentoru. Kao što je Franka rekla jedan od boljih cha cha cha", istaknuo je Marko Ciboci.

Osvojili su velikih 38 bodova žirija te uz dva dodatna boda od prošle emisije - 40 bodova.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju