Jelena Perić i Marko Mrkić u trećoj emisiji showa plesali su jazz.

Prisjetimo se, Jelena i Marko u drugoj su emisiji bombastičnom sambom rasplesali sve prisutne. "Ti si toliko prirodno plesna, sve pršti iz tebe. Imaš ritmičnost, pohvalno je što si sebi uzela prostora, vidno je da napreduješ, rasteš, učiš i to svakako treba ocijeniti visoko!", oduševljena je bila Larisa. Zažarili su studio i osvojili 27 bodova žirija, za jedan više od prošloga puta.

Par koji međusobno dijeli znanje, ne samo o plesu, nego i o make up savjetima. Jelena ima jednu supermoć - da zablista u emisiji uživo. U ovom plesu Jelena brani boje žena. Mama joj je pokazala da žena može sve. Odgajala ju je kao samohrana majka i ovaj ples posvećuje joj kao zahvalu za sve. 

"Vidjela sam da si snažno guštala. Ja bih rekla da ja od tebe očekujem 200, a danas je vidjela 150 %. Tvoj mentor može biti na tebe ponosan!", pohvalila je Jelenu Larisa Lipovac Navojec. "Bila si snažna, samouvjerena, u koracima si bila točna. Sve u svemu jako je hrabro u ovakvu koreografiju ući skoro pa sam - svaka čast!", pohvalama se pridružila i Franka. 

Osvojili su 29 bodova žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju