Jelena i Marko u petoj su emisiji uživo plesali bečki valcer.

Prisjetimo se, prošle nedjelje Jelena i Marko plesali su prvi put standardni ples – quickstep koji Jeleni nije bio veliki problem. „Standardni plesovi su nešto teži, ali to se kod tebe nije vidjelo večeras. Ovo je bilo dosta dobro, svaka čast“, poručio je Marko Ciboci. „Jelena ti si uspjela otplesati quickstep bez haljine i svaka čast. Jer se svaki pokret vidi, čak i nedostaci, a kod tebe toga nije bilo“, pohvalila je Jelenu Franka. „Meni ste večeras bili briljantni, tebi Jelena očito leže malo brži plesovi“, kratka je bila Larisa Lipovac Navojec, a u tom tonu nastavio je i Igor Barberić: „Meni je jako lijepo gledati kako ti zavladaš scenom.“ Osvojili su 34 boda žirija.

Nakon euforičnog završetka prošle emisije, Jelena je morala malo odmoriti. Međutim, uz posebnu posvetu svom sinu bila je odlučna dati sve od sebe u ovom plesu i razvaliti.

"Svaki roditelj je nekad bio dijete i svako dijete u njemu treba brigu. Ja se jako veselim kada ti izlaziš na scenu jer znam da ćeš uzeti taj nastup i zgrabiti ga, bravo", komentirao je Igor Barberić. "Mislim da je ples najbolji medij za izraziti jednu ovakvu emociju. Meni je ovo divno zaokružilo ovakvu večer", komentirala je Larisa Lipovac Navojec.

Franka je potaknuta emocijama istaknula: "Meni je to najdraža i nekako najosobnija pjesma koja je potpuno značenje dobila kad sam postala mama. Hvala vam za novu dimenziju ove pjesme. Bili ste čisti, elegantni i svaka čast!" 

Osvojili su 34 boda žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju