U četvrtoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" Jelena Perić i Marko Mrkić plesali su quickstep.

Da je hrabra i snažna žena Jelena je svima pokazala u prošloj emisiji u kojoj je veliki dio koreografije odradila sama dok joj je mentor Marko pružao podršku iz pozadine. Svi su prepoznali Jelenin veliki potencijal, a žiri joj je dao vjetar u leđa komentarima. „Vidjela sam da si snažno guštala. Ja bih rekla da ja od tebe očekujem 200, a danas sam vidjela 150 %. Tvoj mentor može biti na tebe ponosan!“, pohvalila je Jelenu Larisa Lipovac Navojec. „Bila si snažna, samouvjerena, u koracima si bila točna. Sve u svemu jako je hrabro u ovakvu koreografiju ući skoro pa sam - svaka čast!“, pohvalama se pridružila i Franka. Plesali su jazz i osvojili 29 bodova žirija.

Točka inspirirana jednim od najslvnijih mjuzikla, a hrvatsku verziju režirao je i koreografirao član žirija Igor Barberić dok je voditelj Igor Mešin igrao jednu od uloga.

"Standardni plesovi su nešto teži, ali to se kod tebe nije vidjelo večeras. Ovo je bilo dosta dobro, svaka čast", poručio je Marko Ciboci. "Jelena ti se uspjela otplesati quickstep bez haljine i svaka čast. Jer se svaki pokret vidi, čak i nedostaci, a kod tebe toga nije bilo", pohvalila je Jelenu Franka. "Meni se večeras bili briljantni, tebi Jelena očito leže malo brži plesovi", kratka je bila Larisa Lipovac Navojec, a u tom tonu nastavio je i Igor Barberić: "Meni je jako lijepo gledati kako ti zavladaš scenom." Osvojili su 34 boda žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju