U šestoj emisiji uživo Jelena i Alan plesali su rumbu.

Jelena Perić ove se nedjelje našla u društvu mentora Alana Walmea. Od prve obavijesti o novom izazovu Jelena je bila pozitivno iznenađena: „Mislim da će nam ova izmjena dobro doći da pokažemo da možemo plesati i s drugim partnerima i potvrditi svoje usvojeno znanje.“

Jelena je u ovoj zamjeni dobila mentora koji se čak usudio suprotstaviti najstrožem članu žirija. Alan za Jelenu kaže da je kao životinja za čagu, a ona to svaki tjedan na podiju i pokaže.

"Meni je bilo super, meni je ovo bilo fenomenalno pali su mi svi kriteriji i šalovi", slikovito se našalila Larisa Lipovac Navojec. "Bila si dominantna kroz cijelu rumbu i to je ono što mi se jako sviđa. S tehničkog aspekta bila si čvrsto na svojim nogama i prikazivala si slike baš onako kako trebaju biti, jedino si gurala malo vrat naprijed, ali to možemo popravljati. Sve u svemu nije bilo loše", temetljit je bio Marko Ciboci.

"Ova zamjena parova se pokazuje dobra stvar. Bila si čokoladni uskršnji bombončić. Uopće se nije vidjelo da ima nekih problema, stvarno super", složio se s ostatkom žirija i Igor Barberić. Osvojili su 35 bodova žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju