Izazvali posebne emocije bečkim valcerom uz poznate Frankine stihove.

Prisjetimo se prošle nedjelje Jelena Perić je posvetila bečki valcer svom sinu, a uz pomoć mentora Marka Mrkića ponovno je osvojila plesni podij. Od žirija su dobili visoka 34 boda te zaokružili petu emisiju showa. Plesali su bečki valcer na melodiju svima poznate Frankine pjesme „S tobom“ te uspjeli izmamiti posebne emocije žirija i publike. A ove nedjelje Marko će morati Jelenu prepustiti drugom mentoru u novom izazovu promjene plesnih partnera.

„Svaki roditelj je nekad bio dijete i svako dijete u njemu treba brigu. Ja se jako veselim kada ti izlaziš na scenu jer znam da ćeš uzeti taj nastup i zgrabiti ga, bravo“, komentirao je Igor Barberić. „Mislim da je ples najbolji medij za izraziti jednu ovakvu emociju. Meni je ovo divno zaokružilo cijelu večer i jako mi je drago da ste s tim nastupili“, komentirala je Larisa Lipovac Navojec.

Franka je bila posebno dirnuta: „Meni je to najdraža i nekako najosobnija pjesma i mislim da je puni smisao dobila kad sam postala mama i svaki put mi krenu suze kad krene taj tekst. Hvala vam za novu dimenziju ove pjesme. Bili ste čisti, elegantni, čarobni i svaka čast!“


„Osim emotivnog dijela koji je bio dosta dobar, svidjelo mi se to što ste bili dosta fluidni kroz cijeli ples. Trebalo bi malo poraditi na držanju ramena, osim toga bilo je dosta dobro“, pozitivne komentare redao je i Marko Ciboci.

Ne propustite ove nedjelje u 20:15 na Novoj TV vidjeti s kim će Jelena i Marko zaplesati u nove izazove.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju