Ove nedjelje u 20.15 gledajte "Ples sa zvijezdama" na Novoj TV.

Sandi Pego snima videa za TikTok na kojem broji gotovo 800 tisuća pratitelja, a ove nedjelje predstavit će se publici na malim ekranima u showu „Ples sa zvijezdama“.

Ne krije uzbuđenje i sreću što je pozvan u zvjezdanu postavu ovog plesnog spektakla. „Za mene je ples stil života. U meni budi pozitivnu energiju, veselje i osjećaj slobode. Kroz ples mogu iznijeti svoje emocije i nemam nikakvih opterećenja. Mogu biti svoj“, istaknuo je Sandi.

 

 

Najviše se pribojava standardnih plesova jer za sebe kaže da je energičan i dinamičan, a ne krije i da već ima plesnog iskustva.

„Osobno smatram da mi najbolje ide hip-hop. Trenirao sam ga i pronašao se u njemu. Volim kreativne elemente koje sadrži, njegovu dinamiku i energičnost. Pratim i poznate plesače koji pokazuju kako ples može pobuditi emociju, donijeti osmijeh na lice i izazvati divljenje publike. Upravo zbog toga ga i ja volim", iskren je.

 

@sandipego I sad zamislite ovako 3 sata! Uf 😅 Gledamo se iduću nedjelju na @plessazvijezdama | 06.03.2022 | nedjelja #teampego #plessazvijezdama #psz ♬ оригинальный звук - Bah Rouz

 

U ovoj avanturi očekuje zabavu, smijeh, nova znanja i iskustva. A uz podršku i razumijevanje plesne partnerice ističe da mu je tajni adut za daljnji prolaz u emisiji pozitivna energija. Uz to ne ostavlja po strani ni sposobnost brzog učenja i primjene savjeta te se veseli učenju svih stilova.

Za DNEVNIK.hr otkrio je kako se odlučio napraviti TikTok profil i u čemu je tajna njegove popularnosti na toj mreži.

 

 

Jedan je od najpoznatijih TikTokera na Balkanu, a trudi se biti aktivan i na svim ostalim društvenim mrežama na kojima je poznat kao Sandi Pego. Sandijev TikTok profil broji gotovo 800.000 pozitivnih ljudi. Njegov životni moto je: "samo pozitiva".

Ne propustite upoznati plesne parove u prvoj emisiji uživo ove nedjelje u 20.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju