Ne propustite "Ples sa zvijezdama" ove nedjelje na Novoj TV.

Matiju Lovreca uskoro ćemo gledati u showu "Ples sa zvijezdama" na Novoj TV. Za sebe kaže da je u plesu kao što je u auto-svijetu Alfa 33 Stradale iz ’67. godine.

„Moje godište, u svoje doba bio je najbolji auto na svijetu. Fenomenalan, brz, savršen, čudo od auta. Ali danas s njim da dođete na stazu Škoda Fabia je brža od vas. Bolje leži, bolje ide, novi materijali, nove tehnologije i sve. Ja jesam tu malo stariji i bit će tu sigurno puno toga. Ne možete starog konja naučiti novim trikovima, ili psa, osim ako konj ili pas to sam ne želi. Ja sam spreman na to da želim sada puno toga i bit će to“, zadovoljno zaključuje Matija.

„Ples za mene znači sofisticiranu nadogradnju glazbi, nebeski spoj zvuka i kretanja. Ples je umjetnost, ples je vještina, ples je ljepota. Ples je i zabava za cijelu obitelj, ples je ono što vas ističe od gomile na plesnom podiju“, komentirao je Matija.


Za DNEVNIK.hr otkrio je i koji stil mu najbolje ide. „Najbolje od svih plesova mi ide sentiš. Ako je to uopće stil. Naslonjen na partnericu lagano vučeš noge. A za stvarno, mislim da bi mi najlakše išao, da sam ikada plesao, neki rock ’n’ roll. Cijela produkcija je na najvišem nivou i imamo najbolje uvjete za vježbanje, pa se nadam da ću savladati sve stilove koji se od mene očekuju“, kazao je Matija te dodao kojeg se stiala najviše pribojava.

„Bojim se latinoameričkih stilova, znaju biti naporni i brzi, a u mojim godinama je to teško pratiti! No, dat ću sve od sebe kako bih opravdao povjerenje produkcije i svih koji će mi dati podršku“, istaknuo je.


Čak i uz ubitačan tempo na probama, ne žali se na bolove u mišićima. A petni trn ipak izdvaja kao najvećeg neprijatelja u plesu te dodaje da će biti veliki uspjeh ako se navikne na tu bol. Kad je riječ o tajnim adutima za prolaz Matija se oslanja na „životno iskustvo, šarm, puno poznanika koji će glasati za mene i, naravno, suosjećanje. Ovo je najviši vrhunac televizijske produkcije, gdje su okupljene zvijezde iz javnog života i udružene s najboljim plesačicama i plesačima u Hrvatskoj! Tu treba dobro prionuti!“, zaključio je.

Nema straha od žirija kojega Matija gleda kao poticaj da iz emisije u emisiju bude bolji i daje najbolje od sebe pa na taj način opravda povjerenje svoje plesne partnerice.

Matija Lovrec je TV urednik, voditelj i novinar, te jedan od najpoznatijih vokala u hrvatskom radijskom i televizijskom eteru čiji glas svakodnevno dopire do slušatelja diljem Hrvatske. Današnji gledatelji prepoznaju ga kao voditelja i urednika vodeće auto emisije u regiji, TV Automagazin, koju uspješno uređuje i vodi zadnjih 11 godina.

 

Ne propustite prvu emisiju uživo, ove nedjelje u 20.15 na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju