Akcija koja će vas do kraja držati u neizvjesnoti...

Akcijski film „Dvostruki udar“ redatelja Sheldon Lettich donosi priču o identičnim blizancima koji su razdvojeni sa šest mjeseci te odgojeni na različitim kontinentima. Dvadeset pet godina kasnije ponovno se spoje kako bi osvetili ubojstvo svojih roditelja i uzeli ukradeno obiteljsko blago.

 

Dvije glavne uloge igra Jean-Claude Van Damme koji je, kako kaže, oduvijek želio glumiti dvostruke uloge. Dva brata blizanca su potpuno različita, ali se slažu oko jedne stvari, a to je osveta. Jednom prilikom Van Damme je izjavio kako je uvijek htio prikazati sebe u pravom svijetlu, što je ovim filmom i uspio. Htio je prikazati pravu sliku sebe, istaknuo je da zapravo nije „žestoki razbijač“ , već miran i povučen tip koji može tu i tamo iskoristiti svoje borilačke vještine.

Dva lika koja Van Damme utjelovljuje imaju različit karakter. Chad ima crni pojas u karateu te je ponekad i trener aerobika. S druge strane, Alex je „zločesti dečko“ koji se bavi krijumčarenjem i zaluđen je svojom djevojkom Danielle.

Napeti akcijski film "Dvostruki udar" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju