Nedavni događaji ukazali su Ranku što je zaista vrijedno u životu.

Ranko je postao suosjećajniji kako je saznao da će biti otac. Shvatio je da je dijete jedina stvar oko koje se vrijedi boriti do kraja i zbog koje vrijedi riskirati i vlastiti život.

Njegov odnos prema Snježani, Editi i Tomi se nakon toga polako promijenio: shvatio je kome zaista može vjerovati i na koga se može osloniti.

Sneki je u više navrata rekao kako mu je stalo do nje i do djeteta te kako će učiniti sve da ih zaštiti. S Editom se zbližio te su uspostavili odnos majke i sina. Počeo je surađivati s Tomom i uvidio kako je Tomo osoba od povjerenja.

Međutim, nakon nekoliko sekundi sreće, sve je krenulo po zlu. Ranko je doživio najtaže trenutke svoga života.

Snježanina smrt ga je shrvala. U razgovoru sa Sonjom, Ranko je priznao kako krivi sebe i smatra kako je zaslužio sve što mu se događa. Slomila ga je činjenica da se nije mogao oprostiti od Snježane.

Ranko je zadnji atom snage potrošio da dozna je li njegov sin dobro. Tomo ga je uspio uvesti u bolnicu, gdje je Ranko pronašao uplakane Tomu i Editu koji su mu rekli kako njegova beba nije preživjela.

Ranko je tada pokazao svu bol koju je držao u sebi, pao na koljena i zaplakao kao nikada u životu. Pokazao je kako mu je sin bio posljednja radost i snaga, a oduzet mu je na najokrutniji način.

Slomljen, odlučio je posjetiti Snježanin grob i gdje joj je priznao kako mu fali. Zaključio je kako ne zna kako će preživjeti dalje bez svoje Sneki. Pokazao je da ju je iskreno volio i potvrdio svu kompliciranost i ljepotu njihova odnosa.

 

Je li Ranko zaslužio sve što mu se događa?

glasova:

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju