Hoće li ovo utjecati na odnose među farmerima?

Nakon napornih dana u kojima su farmeri dali posljednje atome snage konačno je došao dan odluke – koji tim osvaja imunitet. Mentor Jure nešto ranije tokom dana došao je vidjeti kako su farmeri obavili zadatke. Najprije je s Princeom otišao vidjeti izvidnicu, i iako je bio zadovoljan kvalitetom, zasmetale su ga četiri daske na stepenicama koje nisu bile sigurne i to je prigovorio Princeu. Tim trstika još uvijek nije završio zadatak, pa im je mentor odlučio dati još malo vremena. ''Ova ekipa je ubijena, rade dan i noć, ali nisu uspjeli sve završiti jer nemaju vremena i zato sam im dao još malo vremena'' objasnio je. Kada je pala noć, došao je na farmu s Miom i farmerima objavio svoju odluku. Nisu prošli tjedni zadatak. 



''Čeka, vidi se da se puno radilo, puno znoja je bilo, a što je najvažnije sigurnost je zakazala. Jeste se mučili, ali što će meni čeka ako se ja ne mogu popeti na nju i nije sigurna'' poručio je timu koji je gradio izvidnicu, a timu trstika koji je gradio sjenicu i ogradu je kazao: ''Niste ni vi prošli. Vidi se puno truda, žrtve i ta upornost vaša i ja sam se zaljubio u nju. Niste uspjeli, niste završili, ali se osjeti jedna toplina''.

Premda niti jedan tim nije zadovoljio uvjete, Jure je ipak odlučio da tim trstika osvaja imunitet. ''Taj tim je pun strasti, ljubavi, žara, pun je topline. Vi ste pili kavu, sjedite cijeli dan, a nitko se nije sjetio poći u kontrolu'' objasnio je Jure svoju odluku.



''Ne vjerujem da Jure ima potrebe lagati ili pretjerivati, ali opet, to obuhvaća cijeli posao koji smo radili, i ja bih rekao da je to nekih 2 posto posla koji mi nismo odradili, a onda opet imaš drugi tim koji je isto tako dao sve od sebe kao i mi, ali nije napravio 10 posto zadatka'' kazao je Tomislav.

Hoće li ovo utjecati na odnose među farmerima, ne propustite doznati! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju