U najtežem trenutku, odabrala je život djeteta i tako okončala svoju sudbinu.

Snježana je oduvijek bila sebična. Nije mislila ni na koga i činila je sve kako bi ona dobila ono što želi. Bila je ludo zaljubljena u Ranka i nije prezala ni pred čim kako bi zadobila njegovu naklonost.

Sve se promijenilo nakon što je ostala trudna s Rankovim djetetom. Nakon što je bebin život doveden u opasnost, lažirala je vlastitu smrt. Kada se vratila u Vrhovac, činila je sve kako bi zaštitila dijete.

Nakon niza stresnih situacija i nesretnih okolnosti, Snježana je dobila preuranjene trudnove. Na nesreću, nije dospjela do bolnice već ju je Dominik, zajedno s Eminom, zarobio u kući kako bi ondje rodila.

Snježana se snažno borila za djetetov život te je došao doktor i pregledao je. Sneki je predosjećala da nešto nije u redu i, kao i svaka majka, nije se prevarila.

Postavljeno joj je najteže pitanje: hoće li izabrati svoj život ili život djeteta?

Snježana je izabrala bebin život bez trunke razmišljanja. Emini je, posljednjim dahom, rekla kako joj mora obećati da će zaštiti njezino dijete pod svaku cijenu.

Sneki je prepustila život u ruke doktora, zaklopila oči i umrla. Snježana je doživjela neopisivo tužan kraj: nikada nije uspjela zagrliti i poljubiti svoje dijete.

Kao prava lavica, borila se i rukama i nogama da  se dijete rodi. Dokazala je kako ipak ima veliko srce, ono koje će samovoljno prestati kucati kako bi njeno dijete moglo živjeti.

 

Hoće li Snježanina smrt promijeniti stanje u Vrhovcu?

glasova:

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju