Nakon što smo vidjeli čak dva Elvisa Presleya na pozornici showa 'Tvoje lice zvuči poznato' došao je, doduše, samo jedan Panjabi MC.

Prva pobjednica ove sezone Maja Bajmić u drugoj nas je epizodi sve dobro rasplesala. Iako ni sama na početku nije znala tko je osoba koju će utjeloviti riječ je o izvođaču koji veliča drvenu kulturu - MC Panjabiju.

 

''To je polu repanje, polu pjevanje i uz to jezik koji se zove panjabi '', zbunjena je bila Maja tijekom vježbanja vokala, ali i koreografije. No, u tjedan dana postigla je čudo!

U neprepoznatljivoj masci Maja je izvela sjajan nastup, a čak su svi članovi žirija od nje dobili poseban ukras na licu. Po završetku izvedbe Maja je ostala u liku pa je tako rekla kako vidi prekrasnu djevojku obrativši se Nives Celzijus te ju je upitala hoće li postati njegova djevojka.

Nives se u tom trenu nije snašla pa su ostali članov odmah prešli na komentiranje samog nastupa. Mario Petreković rekao je kako je nastup bio bomba dok su se ostali članovi žirija složili s njim, a posebno ih je oduševilo što je Maja doista naučila cijelu pjesmu i nije se ponavljala.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju