Samo je jedan Jasmin Stavros, ali imali smo tri transformacije u njegov lik!

Još u prvoj sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' operni pjevač rodom iz Rovinja Ronald Braus utjelovio je Jasmina Stavrosa i to pjesmom ''Umoran''.

U elegantnom odjelu svirajući klavir Braus je izveo miran i staložen nastup.

Filip Dizdar, kandidat čijim smo se transformacijama divili i smijali u trećoj sezoni showa, postao je Stavros s pjesmom ''Dijamanti''.


Čak je i sam Jasmin Stavros komentirao nastup te se našalio rekavši: ''Mogu ti reći da sam dosta mlado izgledao u ono vrijeme, pomladio si me, dobro si to sve skupa izveo''.

Kao jedinu žensku natjecateljicu koja je postala ovaj hrvatski bubnjar i pop pjevač vidjeli smo Maju Bajamić u petoj epizodi.

 

S njegovim najvećim hitom ''Dao bih sto Amerika'' sjajno je prenijela Stavrosovu energiju. ''Glas ti je bio pravi muški, sve si točke ispunila, svaka ti čast'', s pohvalio ju je Damir Kedžo.

Koga biste vi od njih pohvalili i tko je po vama bio najvjerniji Stavros?

Tko vam je najbolje utjelovio Stavrosa?

glasova:

 

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju