Definicija slatkoće jedanaeste epizode definitivno su bile Ana Vilenica i Eva Biljan koje su utjelovile jedan od najljepših vokala svih vremena!

Pjesma ''How Will I Know'' s početka karijere Whitney Houston bila je pravi vokalni zadatak za Anu Vilenicu. Na njenu veliku sreću u pomoć joj je pristigla Eva Biljan.


 

Njih su dvije bile sjajna mini me kombinacija, a čim je Eva počela pjevati publika nije skrivala oduševljenje te ju je podržala velikim pljeskom i uzvicima odobravanja.

U tom je tonu njihov nastup komentirao i Saša Lozar koji je priznao kako je u početku bio skeptičan oko ove Vilenicine transformacije, ali odmah se opravdao.

''Vas dvije bile ste tolIko slatke i simpatične da je to bilo nevjerojatno. Stvarno si uspjela maksimalno izvući, meni je teško tebi toliko vedroj i pozitivnoj uvijek uputiti neku kritiku'', rekao je Saša.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju