Nakon posljednjeg natjecateljskog eliminacijskog dvoboja, koji je odlučio da je Gordan četvrti finalist pete sezone Farme, na najpoznatije imanje u Hrvatskoj vratili su se bivši farmeri kako bi podržali finaliste u njihovom najvažnijem tjednu showa.

S bivšim farmerima vratila se i Jasmina koja je već prvog dana unijela nemir među farmere. Nakon zabave u Areni u kojoj ih je dočekao pjevač Mladen Grdović, farmeri su se vratili na Staru farmu i nastavili sa slavljem. Međutim, u jednom trenutku, ničim izazvana, Jasmina se obrušila na Gordana.



Ti si smeće! Nećeš dobiti pola milijuna kuna. Gubiš, mucaš, nećeš dobiti u Areni!“ samo neke su od teških uvreda koje je uputila Gordanu, a potom su je farmeri izveli iz kuće.



Obzirom na Jasminino ponašanje koje nije u duhu pravila Farme, koje najpopularniji reality show ne tolerira te zbog nepoštivanja ostalih farmera, kao i ugrožavanja psihičkog stanja finalista, Nova TV i produkcija showa Farma donijela je odluku o izbacivanju Jasmine.



Napadnuti Gordan šutke je podnio Jasminino vrijeđanje, a nakon njezinog izlaska je samo zaključio: „Vratilo joj se sve što je radila!



Jasminin izlazak s farme te reakcije farmera ne propustite pogledati u novoj epizodi Farme, a propuštene potražite besplatno na novatv.hr


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju