Idući tjedan u novim nastavcima serije vidjet ćemo kako će se dogoditi jedna nesreća, tko je stradao ovaj put, te čiji život će biti u rukama kirurginje Jurić.

U epizodnoj ulozi kirurginje od idućeg tjedna vidjet ćemo glumicu Jasnu Palić Picukarić. U epizodi koju ćemo moći pogledati u utorak 24. listopada Jasna se po prvi puta pojavljuje u seriji i to kao kirurginja dr. Jurić.

''Ne možete reći da kroz godine ne napredujem! Nakon mnogih medicinskih sestara koje sam glumila po raznim filmovima, serijama i kazalištima, u novim epizodama 'Čiste ljubavi' gledat ćete me u ulozi doktorice Jurić. I to ne bilo kakve doktorice, već glavne kirurginje! Nakon ovoga prihvaćam još samo ulogu ministrice. Zdravstva, normalno!''
– u šali je izjavila Jasna.

Na pitanju kakva je atmosfera na setu hit serije Nove TV, glumica izjavljuje: ''Na snimanju je bilo jako lijepo. Sve po planu i u dobroj atmosferi. Nekako nama glumcima uvijek bude veselje na tim snimanjima jer sretnemo drage kolege i suradnike koje s kojima se dugo nismo vidjeli i surađivali.''

Iako se radi o epizodnoj ulozi, Jasna kaže: ''A koliko često ćete me gledati?... Ne znam. Sve ovisi koliko često će se glavni glumci ozljeđivati, ja sam dežurna - uvijek!"

Idući tjedan u novim nastavcima serije vidjet ćemo kako će se dogoditi jedna nesreća, tko je stradao ovaj put, te čiji život će biti u rukama kirurginje Jurić.

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju