Otkad je prešla u drugu zajednicu Ankica počela je provoditi neke svoje naredbe, što je posebno zasmetalo Jasmini.

Novi Gazda Darko uveo je novo pravilo unutar svoje zajednice – dok se ne obave svi poslovi, nitko ne može sjediti na sjenici kod ograde. „Molim vas da informacije što mi radimo ne prenosite tamo preko!“poručio je Darko svojim farmerima, a time je najviše mislio na Barbaru s kojom je već imao konflikt na tu temu. Međutim, uz Darka koji kao Gazda koordinira poslovima na farmi, Ankica otkad je prešla u drugu zajednicu počela je ne samo više komunicirati s farmerima, već i provoditi neke svoje naredbe. To je sve zasmetalo Jasmini koja je primijetila da Ankica hoda za Gordanom i govori mu što da radi i ne da mu da ode do ograde porazgovarati s njom. „Ja znam kakve vam je Domi neke stvari objasnio, dok se napravi rad, možete na ogradu. Bude li te Ana spriječila, zaboravi me više ikad u životu! I da me vidiš ovdje, da sjedim ovdje, nećeš mi se više moći obratiti, ja ti najozbiljnije kažem“, zaprijetila mu je Jasmina. Gordan joj je kazao da se ne brine, jer da je njemu Gazda rekao da može doći do ograde kad god poželi.


Izuzev odnosa Ankice prema Gordanu, koji joj smeta, Jasmina mu je otkrila svoju strategiju za ostanak u showu. Ukoliko Nova farma izgubi u tjednom zadatku, Jasmina je uvjerena da će ona biti izabrana za prvog duelista. „Ja ću uzet Barbaru tako da bude u ovoj kući mir, maknut ću zmiju. Kad se ona makne vi ćete imati mir, a imat ćemo i mi jer oni neće imati informacije. Oni svi očekuju da će to biti Sara. Ja ju namjerno neću izbaciti, neka sama ode, a ja ću ovu lisicu bezobraznu izbacit van, pa ću onda Anu, pa ove svoje rješavat“, povjerila mu se Jasmina, a kasnije se ipak predomislila i rekla da će u dvoboj odabrati Josipu. „To je zlo, dirigentica! Umislila se da je Gazdarica pa ona sve sada vodi.“ zaključila je i dodala: „Sa mnom ili se boriš ili se ne boriš.“


Mentor Joža posjetio je farmere kako bi vidio da li su radovi i proizvodi spremni za Sajam. Mentor je bio jako zadovoljan viđenim i pohvalio je farmere.


Osim na službenoj stranici Farme, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju