Farmu je napustio Jasmin.

Jasmin ne samo da je postavljen za drugog duelista, već mu je odlukom Općine onemogućeno da on bira vrstu dvoboja. Tako su se Srećko i Jasmin okušali u dvoboju znanja iz kojeg je Srećko s najviše točnih odgovora izašao kao pobjednik te si osigurao imunitet narednih tjedan dana. Roberto mu je predao narukvicu imuniteta, a nakon dvoboja Jasmin je dobio priliku i obratiti se zajednici.



Čini se kako mu je to jako teško palo jer je ostao bez teksta i zaplakao. Farmeri su ga utješili te je ipak skupio snagu i obratio se farmerima. Pogledajte što im je rekao:



Jasmin je Kristinu odabrao za novu gazdaricu farme. „Sad se osjećam svakako. I tužno i sretno. Ja sam inače više manje slab na to i ima više ljudi oko mene i pogodi me to. Mora pogoditi i suze su same krenule.“, prokomentirao je Jasmin događaje iz arene.



Prije nego što je nova gazdarica preuzela svoj mandat, farmeri su ocijenili Sašu kao gazdu proteklog tjedna. Jedino su Anica, Štefica i Edita podigle palac gore, dok su ostali farmeri svoje nezadovoljstvo izrazili palcem okrenutim prema dolje. Roberto je Saši kao gazdi zamjerio manjak komunikacije i manjak sastanaka. Unatoč nezadovoljstvu farmera, ovoga je tjedna na štednu knjižicu stavljeno 50 dukata te se sada na njoj nalazi ukupno 200 dukata. No, farmeri su kažnjeni s 30 dukata zbog farmera koji su neovlašteno posjećivali Srećka u duelističkoj kućici.



Kako će se Kristina snaći u ulozi gazdarice i hoće li farmeri biti njome zadovoljni, ostaje nam za vidjeti.

Pogledajte kako je izgledao dvoboj: 

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju