Poznato lice, respektabilni glumac i miljenik ženskog dijela publike uskočio je u novu ulogu u svom životu.

Kao član žirija ovogodišnje sezone Supertalenta Janko Popović Volarić podijelio je s nama svoja nova iskustva o ulozi kakvu do sada nije imao ni u seriji ni na filmu.

''Biti član ovog žirija jako je zabavno'', rekao je Janko koji se odlično uklopio s ostatkom ekipe koju čine Maja Šuput, Davor Bilman i Martina Tomčić.

Priznaje kako mu nije lako ocjenjivati kandidate i biti strog. ''Jako sam loš oko kritika i crvenog gumba za razliku od Bilmana koji ih daje s veseljem, a ja s tugom'', kroz smijeh je prokomentirao i dodao kako je svjestan da ima i onih koji su došli nespremni pa mu za takve nije žao.

''Najdraže mi je kada dođe netko tko je talentiran i za koga se vidi da je radio na svom nastupu. Ponekad kad vidiš da netko ima jako puno volje, ali ga je pojela trema ili nije siguran u svoj talent, samo mu treba poticaj. Lijepo je reći ''DA'' jer se nadaš da će sljedeći put pokazati puno više''.

Osvrnuvši se na audicije kazao je kako ne može istaknuti samo jednog favorita. ''Teško mi je izdvojiti jer ima dobrih kandidata. Međutim, bilo je svega. Bilo je ljudi koji su došli vidjeti kako je tu, bilo je djece kojima ne možeš reći ne, a možda nisu najatraktivniji na sceni pa ih moraš podržati. Bilo je i odličnih i loših i srednjih. Bilo je svega'', zaključio je. 

To nam je sasvim dovoljan poziv da pratimo novu sezonu Supertalenta koja počinje ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV. 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Ne propustite doznati tko će sve fascinirati četveročlani žiri te tako dobiti prolaz u daljnje natjecanje!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju