Pjesma je spojila šibenskog tenora Marka Škugora s Tončijem i Vjekoslavom Huljić

Naslovna pjesma „Ti budi ti“ hit serije Nove TV „Kumovi“ spojila je šibenskog tenora Marka Škugora s Tončijem i Vjekoslavom Huljić, autorima pjesme koja od sada ima i svoj videospot.

„Ovdje se radi o obradi instrumentalne pjesme „Still Water“ koja izlazi na novom albumu Mediteraneo. Ta pjesma je savršeno sjela kao naslovna pjesma serije „Kumovi“. Napravio se samo manji aranžmanski zahvat, s tekstom Vjekoslave Huljić, i sve to glazbeno uobličilo kroz zvuk klape Madre Badessa. Time se uspješno glazbeno ilustrira Dalmatinska zagora koja je ujedno bila i inspiracija za seriju. „Jako sam zadovoljan, serija mi je bila vrlo inspirativna jer je drugačija i s guštom ju pogledam“, izjavio je Tonči Huljić.

Mediteranskom zvuku naslovne pjesme „Kumova“ doprinio je i Marko Škugor koji kaže: „Stvarno sam počašćen što mogu pjevati Tončijeve melodije i Vjekoslavine bezvremenske tekstove. Nadam se da je ovo jedan od takvih i stvarno mi je drago sudjelovati na ovom projektu“. U spotu se pojavljuju i protagonisti serije Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev koje publika prati u ulogama Janka i Luce.

Serija, osim izvrsnom glazbom, i svojom napetom, originalnom i duhovitom radnjom oduševljava svakodnevno gledatelje Nove TV te je od samog početka emitiranja na vrhu ljestvice gledanosti.

Uzbudljivu dramsku dnevnu seriju „Kumovi“ gledatelji imaju priliku pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju