Marina: ''Na prvu stavlja otpor, želi svima ultimativno reći tko je on''

Dok se na farmi počinju rađati prva prijateljstva, čini se kako Jani nikako ne pronalazi zajednički jezik s ostalima, a kako je u uvjerenju da ga farmeri žele otrovati – i dalje odbija s njima jesti.



Njegovo ponašanje, tvrde farmeri, svima je čudno, no trude se uključiti ga u dnevne aktivnosti. ''Mi ga i dalje zovemo jer ništa mi nismo napravili time što je on odabran za prvog duelistu. Na njemu je njegovo pravo da se on izbori, da on sebi izabere protivnika i da on svoj opstanak na farmi produži kao i svi ostali'' kazala je gazdarica Sanja koja smatra da je razlog zbog kojeg Jani izbjegava ostale farmere te radove taj što je upravo njega odabrala za prvog duelistu. Pogledajte što su farmeri rekli o Janiju:



Juka je kazao kako je on vjerojatno najliberalniji od svih farmera te kako mu je Jani ''naizgled simpatičan čovjek'' te kako vjeruje da ima i dobre vrline. Stjepan je Janija usporedio sa srnom koja stalno iz prikrajka promatra, dok je Maja ustvrdila da je Jani ekscentrik, no, dodaje, njoj je to zanimljivo. ''Jani je osoba koja na prvu stavlja otpor, želi svima odmah i sada ultimativno reći tko je on, onako kako on sebe vidi. On je jedinka, on je sam za sebe kao takav i treba ga shvatiti. On je jednostavno individualac. U kolektivu individualci ne postoje'' poručila je Marina. U fotogaleriji pogledajte najzanimljivije trenutke večerašnje emisije:



Jani pak, tvrdi, problem je u ostalim farmerima te smatra kako mu je nanesena nepravda. ''Danas smo razgovarali o svemu po malo, malo o toj nepravdi koja mi je nanesena u smisli da su me proglasili za prvog duelistu. Drugi dan su oni zaključili da sam ja najslabija karika, a nisu mi dali priliku ni da se dokažem na poslovima na farmi, da čuju koje vještine ja posjedujem'' objasnio je Jani, a hoće li se gazdarica predomisliti te promijeniti svoju odluku vezanu za izbor prvog dueliste, ne propustite pogledati u večerašnjoj epizodi showa 'Farma More i Maslina'.

Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju